Tjolahej!

Heute scheint die Sonne. Ich habe heute die Schuhe kaufen. Vor langer Zeit ich habe schrieb im das blog. Besser gewesen für mich. Yes, nog skrivet på tyska, var tvungen att se efter ifall tyska språket fortfarande existerade. Har inte uppdaterat i bloggen på ett tag. Jag är nörd, jag sitter istället på filosofiforumet och diskuterar med andra nördar. Gillar't. Finns mycket vettiga människor som skriver intressanta texter. Har redan startat en egen tråd! Folk invaderar den, GÖTT.

Torsdag.

Onödig dag? SVAR JA. Idag hade jag bara 1 lektion. 8.15 till 9.15. Sen var skoldagen avklarad. Samma sak hände igår, 1 fjuttig lektion. Jaja, kom hem vid 10.00, satte mig ned och tog det lugnt framför tvn i en timme. Vid 11 kom min vovve hem och vi lekte och sedan gjorde jag mat. Det blev Potatis och fisk. Nu sitter jag här och pluggar. Måste plugga för jag har ett prov imorgon. Vill bara ha lov NU. MÖLLE NÖ!
Tyvärr måste jag avsluta detta underbara blogginlägg för min hund är busig. Han attackerar min stackars hjärtsjuke katt.

Mjau

Tjolahej.

Grattis mamma på födelsedagen! Och grattis till mig som har namnsdag. Höhö. Men mest grattis till världens bästa mamma :)

Skolan börjar om en timme och jag sitter och äter frukost. Dagen kan beskrivas så här idag: SOFT. Har religion, klassråd, ARL (som vi arbetar vart vi vill med), sedan blir det tal! Mitt tal blev ganska bra, får se hur det går. Skrev så så ögonen blödde blod och bajs igårkväll. Fan vad kul med tal! Det är kuuuuuul.
Igår fick jag reda på att Nine Inch Nails ska sluta spela inom ett år. Jag blev bitter. Det kändes som att mina planer att se dem live gick i kras. Men det ljusnade lite när jag fick reda på att de ska göra en sista världsturné! YES HIHI. Vilken tur! =)

Bjur på en låt här nu. Det är den första låten jag någonsin lyssnade på med NIN. DÖM DEN INTE, FÖR DEN ÄGER.


NIN - Gave up.

Värmen, vart är du?

Nu ska jag finputsa mitt tal jag ska hålla imorgon. Sedan efter det går all tid åt att plugga till provet på fredag. Ska ha mvg. Det blir säkert en lätt match eftersom kulturhistoria är kul. Denna gången är det Rokoko och nyklassicism. Jag vill ha nya jeans och skor, men jag måste hålla ut och vänta på nästa studiemedel. Det vankas ju Metallica-konsert med älskipälski i Mars och då vill man gärna ha lite pengar till mat ect. Jag är så jävla trött på vinterkläder. Är trött på att gå i klumpiga vinterskor. Trött på vinter! GE MIG SOMMAR OCH VÄRME. Längtar tills jag får cykla till skolan igen och känna värmen på morgonkvisten. HÄRLIGT!
Inte långt kvar, inte långt kvar.
Håll ut mina vänner, det kommer bättre tider :)

Imorgon fyller mamma år och jag har namsdag. Hihi. Efter skolan åkte jag och pappa till I.C.I hudvård och köpte ett presentkort till mamma på 750 kr. Hoppas hon kommer bli glad!


Haj hej!

Yo

Nu är det söndag. Min älskling har nyss åkt hem. Snart ska till min lille kusin Nathalie. Anita fyller 45 år så vi ska hem till gruvlyckan och fira henne. I helgen har jag lekt med min poffi, vi har käkat pizza, tittat på film, gozzat och gozzat ännu mer. Det var mysigt. Idag har vi vart hos tandläkaren. Eller, det var jag som behöve undersökas. Mitt tandkött och käke gör så jävla ont pga visdomstanden. Så tandläkarPer spolade rent och skickade med en liten spolspruta som jag kan spola själv med. Jag hade så ont att jag kände mig febrig. Usch.

Hann inte pösse, krama och säga hajdo till min älskling förut innan han åkte =( Hoppas det går bra för honom imorgon när han ska köra halkbana. Håller krabbpofftummarna =)

Fredag då.

Har nyss kommit hem från skolan. Gött att solen lyser så, man blir så pigg! Eller... jag kanske är pigg för att jag somnade nio igår? Jag sov alltså 9 timmar. Vaknade halv sju och var klarvaken. Skönt att få sova ut. Det sägs att kroppen sover som skönast vid 22 tiden och 01.00. Mig gick det inte att väcka.

Imorgon är det alla hjärtans dag. För mig är det 14 februari. En mörk dag. För tre år sedan den 14/2-06 dog en utav mina allra bästa kompisar. Jag vill inte tänka på den dagen. Jag undrar hur det hade vart ifall hon fortfarnade levat. Varför var cancern tvungen att ta henne ifrån oss? Jävla cancer. Utrota cancer! Ni skulle ha träffat henne, alltid glad och förstående. Men bäst av allt var hennes humor och skratt som smittade av sig. Finns så mycket roliga minnen som inte ens skulle få plats på denna blogg. Sabina, du är vår ängel.

Minnesstund efter hennes begravning.

Mat snart, hungrig jag.

Jag är så trööööött. Sitter i skolan och har ingen lärare. Klockan är snart tio och snart vankas det mat på kära Kajutan. Som vanligt har vi håltimme tills 15.15 eller nåt sånt. Så drygt. Får passa på att plugga som en bäver under den tiden så jag slipper göra det i helgen. Gud jag skulle kunna somna närsomhelst. Ikväll lovar jag mig själv att lägga mig tidigt, tror jag kommer misslyckas eftersom jag har tusen skolarbeten som måste genomföras. MEN JAG ÄLSKAR KUNSKAP. YES.

Oh yeah.

Ja fy fän! Jäkla förkylning. Har ingen smak eller luktsinne. Det är så jobbigt när man är sötsugen eller bara riktigt hungrig. Hoppas att det är borta tills på fredag, då blir det godismys! Ska snart återgå till arbetet, håller på att skriva om Daniel Defoe. Ni vet han som skrev om Robinson Kruse. Jaja, snart är det lov. Vilket blir härligt. Behöver nya skor!!!

Haha, Johan kom hem nyss och sa att den blonda killen i Telia-reklamerna har börjat på hans skola. Mörmoskolan.

Mölle nö.

Har tagit mig ett bad, varmt bad för att svetta ut förkylningsbaciller. När jag låg i badet tänkte jag mycket på Nine inch nails och Ghost Adventures. När jag tänkte på Nine inch nails så tänkte jag hur jävla coolt det vore att se dem live. Sedan så sjöng jag banne mig så att badrummet skakade. Gjorde lite beatbox och utvecklade ninlåtar. KUL. Nej jag var inte konstig, jag var kreativ. Don't give a skit.
När jag tänkte på Ghost Adventures. (Amerikanskt). kanske ska berätta om vad det är först? Jo det är ett spökprogram. Det är tre killar med. En kille som inte tror på spöken och två som har hand om alla mojänger (kamera, mätare ect) men de är också lite skeptiska. Skäggiskillen är rädd hela tiden. Det är lite kul ibland när han drar till med "Oh my god!" i spökens närvaro.
Jag tänkte hur jävla dåligt GHI är (Ett annat spökprogram. Amerikanskt). De var i Sverige, i världens håla i norrland. De trodde att de kunde prata engelska med svenskar som levde på 1700-1800talet. FRAUD. Det går ju inte prata med outbildade torpare för 100-200 år sedan?! Jag och älskling poängterade detta under programets gång. Vi stängde av omedelbart och laddade hem nya avsnitt av GA. Synd att det bara fanns en säsong.

Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på Stormen och Diplomaterna med familjen och äta på Ben&Jerry glass.
Missa inte Stormen och Diplomaterna! Dretbra!

HAJDO!

Hejhoppsan.

OMG. Jag har så jävla ont i halsen, i lördagsnatt vaknade jag och hade världens halsont. Det var likadant inatt. jag VÄGRAR att bli sjuk nu, hinner inte att vara sjuk. Får inte bli sjuk. Nejnej, det hinns ej. Ifall det inte är bättre imorgon så går jag till doktorn och tar halsprov, för det gör tillochmed ont när jag inte pratar eller sväljer. Som tur är har jag sovmorgon till tolv imorgon så då hinns ett doktorbesök med. Gud vad jag är mesig nu. Ojoj, vad synd det är om mig. NOT :D
Nu sitter jag i skolan, det är snart mat. Min mage skriker efter mat. Slutar ett idag, rätt söft.
Igår beställde jag och Anders rum på vandrarhem i Stockholm. Det krånglade lite först eftersom jag skrev fel addess. Men nu är det fixat! Den 8 mars åker vi. Det blir Metallica. Jag kommer att mosas i folkhavet, SVETTGÖTT.  Men det kommer bli förbannat kul, jä baby!

Nine inch nails.

Är inte detta sjukt bra eller dret bra?! Jag önskar att jag någongång under mitt liv får chansen att gå på NIN. Sjukt bra texter och en jävla bra musik. Ojojoj. Jag är i extas här. Det är sovmusik, peppmusik, pluggmusik. Nine inch nails lyssnar jag alltid på när jag pluggar, speciellt filosofi och kulturhistorie uppsatser/plugg. MAN BLIR PEPP. GAH!
Igår var jag ute och gick med Ellen, vi gick den vanliga rundan bort til lövnäs och runt om på hammarö. Innan satt vi och plinkade med gitarren och bas, vi har ju faktiskt en gång i tiden spelat i ett band. Haha! Vi hann aldrig göra egna låtar, men vi var mer utav ett coverband. Det som spelades var Muse, Led zeppelin, Kiss och massa massa annat. Jag har kunnat spela gitarr/elgittar och var fan skitbra, men efter nian och gymnasietiden så har allt nästan försvunnit. Jag kommer ihåg att jag alltid spelade på gittaren när jag kom hem från skolan och innan jag skulle sova. JAG HADE SKILLS. VART HAR DE TAGIT VÄGEN? Jaja, men nu är det dags att ta tag i lite skolarbete och sen kommer min älskling! :)

Nine inch nails - The fragile



HAJ

Jag måste bajsa.

HAHAHA. Lyssna, det är metal med bajs! Jag skrattar ihjäl mig =D
Bandet heter Prutt och låten Jag måste bajsa!



Back on track.

Idag är jag GLAD! Pluggade röven av mig i spanska igår, i 4-5 timmar satt jag och skrev. Det lönade sig. Skickade in mitt arbete idag och fick senare mitt betyg. VG+!!!! Är jag glad? Ja! Nu har jag inte tid att sitta här och slösa tid på att skriva blogg. Jag måste verkligen plugga. Det är mycket att göra i skolan nu, och vg+ betyget har gett mig min motivation tillbaka och det tackar jag för! Yes Frida is back on track!

Juste en liten snabb notis. Idag har vi fått göra smycken i skolan. Silverlera. När man bränner det så får man äkta silver. Nice. Jag ska ge det till mamma eftersom hon fyller år snart.

Facebook!

Sitter i skolan! Jag tror ingen orkar att arbeta med revolutionerna, men när jag kommer hem ska jag ta tag i historiaarbetet. Det är så LOL idag, för idag är det typ 14 personer i klassen, vad är vi annars? 25?
Just nu hjälper jag Niklas med facebook, HAN HAR SKAFFAT EN. Jag är ju ett sånt facebook-pro. Höhö. BLI VÄN MED NIKLAS. Han blir glad då.
Åter till pluggandet. Som troligtvis kommer ske hemma, det går fan mig inte plugga i skolan.

Hehej

Förra måndagen började jag se på Diplomaterna som går på svt1 21.00. Det handlar om UDledningen som evakuerar svenskar från krigsdrabbade Libanon. Jag förstår inte hur han Klas eller vad han heter kan ha ett sådant tålamod med att skapa system så att inte masshysteri skapas. Vilket jobb, vilket spännande jobb. Men ändå läskigt att jobba under krig, vilken press. Man blir svettig när man tittar på det programet. Stormen visades innan det, det är också rätt bra. Det är en realityserie, det handlar om orkanen Gudrun som fällde skogar och tog liv, djur som människa i småland. Den har tre avsnitt, idag var det avsnitt två. Nog om serier. Snart ska jag sova. God katt :-)

RSS 2.0