Tjo.

Gött folk. På lördag ska det bli 15 grader varmt. Jag dansar av lycka! Imorgon är det en soft dag, det är bra för jag är råförkyld. Inställd psykologilektion. Så jag slutar vid elva imorgon. Gött mos. Ikväll är det finale! Fbk - Hv71. Höll på att skita på mig av nervositet igår kväll. Hoppas de vinner för i helvetäääää. Alltså fbk.
Påsk påsk snart då. Ett steg näramre sommarlov med värme och sol. DET ÄR 31 DAGAR KVAR. De ni.

Stackarn.

Stackars min hund! Han grät när vi hämtade honom, han pep tills han kom hem och fortsatte pipa i en timme. Nu sover han. Han har operarat sin tass idag och han har ont. Idag var det föreläsning, Joost är en utav de få som överlevde koncentrationslägret, Auschwitz. Jag såg hans tatuering på lååångt håll. Du kan ge dig tusan på att jag ska sprida ditt budskap Joost!
Snart kommer Ellen förbi, vi ska ta en promenix.

Jävlar nu gjorde hv71 mål...

Ohohoh.

Idag har jag nyst 1000 gånger. Förut nös jag 7 ggr på raken... Orka vara förkyld. Imorgon ska min vovvi operera bort sin tumör på tassen. Hoppas det inte är en elakartad en. Min bebis.
AndersRÖÖÖÖÖVPOFF. Har fått mig att lyssna på Gary numan. Speciellt låten "Are "friends" electric?" frustration! höhö sköje ;-)
Men jaja, har inte gjort så mycket idag, har pluggat. Det vanliga. Har också vart ute i solen, höll på att svettas ihjäl. Men jag klagar inte.

Nöffnöff :-D min poffsi.

Min bebishund!
Vår, äntligen.

Ja då var man förkyld igen då. Det sa bara bangkrashboom i fredags natt. Jag vaknade med världens halsont. Och nu sitter jag här med värk i vänstra delen av halsen och en täppt näsborre. Nice. I helgen har min älskling bjudit mig på middag, det blev tacos och cider för min del och tacos och bärs för kgräbben ;-) Tack så mycket älskling, det var gött och myssss!!! Efter middagen begav vi oss för att hyra film, köpmännen i venedig. Jag somnade tryggt i älsklingens famn efter tio minuter och söv fram tills halva. HIHI!
Relativt lugn dag imorgon, ska plugga som en bäver i solen. Ganska skön vecka må jag säga. Börjar tolv varje dag förutom torsdag. Men vad gör det? Det är ju röd dag dagen efter. Gott folk, det ska bli 11 grader varmt imorgon, blir säkert varmare lokalt. YES! Och det är nio veckor kvar till studenten. Funderar på att åka till ikea och köpa dekorer (mallar eller vad man kallar det) så jag kan göra ett coolt mönster på min vita vägg. Skulle väl kanske vara snyggt? Mmmmmmmm, är taggad på metallica nu......! Fucking bra! PÖSS.

Nu ska jag leta fram nässprayen...

Got KATTZ. :-)

Fredag.

Nu har jag naturkunskap. Vi håller på med ekologi. Mycket skoj. Herregud. Jag är fortfarande trött! Jag somnade 21 igår och vaknade 04.00 och återigen 07.00. Jag är fortfarande trött! Det måste vara pga sommartiden. Men jag är mycket piggare än vad jag var igår. Det måste jag erkänna. Och! Jag är godissugen :-D Det blir godis för fulla muggar efter skolan. hihiiiiiii
Nu ska vi göra en teckning på datorn som ska innehålla näringskedjan.

Visst var det härligt väder igår? 15 grader var det hemma på Hammarö. Idag är det inte lika fullt härligt väder. Men det blir godis sen alltså. Godis. Och min ÄLSKLING IKVÄLL =)

RSS 2.0