Ring klocka ring.

Idag har jag gjort mycket. Vaknde lite sent, 11, 11.30. Skulle egentligen med mamma och hunden till hundlekplatsen, men jag försov mig. Gick upp, sket i att duscha. Började städa hela mitt rum (få lite ordning). Vek om alla mina kläder i garderoben, för det såg förjävligt ut. Slängde in smutsiga kläder i tvättmaskinen. Sedan tog jag en promenad och efter den tittade jag och pappa på en program på ettan.
Sedan hjälpte jag mamma att laga mat. Kanske inte låter mycket, men det var det haha. Nu ska jag snart titta på ett satcavsnitt och sedan blir det dusch. Ska till min älskling ikväll och göra lite mat, efter det blir det att gå hem till Tobbe och fira det nya året.
Hur ska jag summera detta år?
Vette fan, men det har vart en blandad kompott. Mest roliga händelser! Och hoppas på att det blir roligare 2009! För det kommer det bli! För vi tar studenten! Sen kanske det inte blir så roligt... ARBETSLÖS. Haha nej den inställningen ska man inte ha, får då kommer man ingenvart här i livet.
Har skrivit ned mina nyårslöften. JAG SKA TRÄNA OCH HA BRA KOST.
Har skrivit ned andra saker också.

MEN HAJ.
Gott nytt år, syns 09!

Btw, firar de inte förfullt i Australien nu?


HEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHE, HÅLLER PÅ MED MITT PROJEKTARBETE. Håll utkik efter min filosofibok. DE NI.

God kväll.

Sitter här. Försöker få skolsaker gjorda. Men de går inte så bra, för jag har satc-acsnitt på.  Snart blir det att gå ut och gå. Vet inte ifall jag ska ta med mig vovven, eftersom det smäller och knallar i luften. Igår blev han så rädd att han skakade och ville gå hem. Hundar kan få men för livet av sådant. Jag ska gå en promenad som inte har en affär i närheten, för jag är så jävla godissugen = MENS. Fast jag och mina kompisar har ju en regel som man får ha. Ifall man har mens så får man äta godis. HÖHÖ. Men nu ska jag titta klart på min favoritserie.

BAJS

Satc.

Oh. Har ÄNTLIGEN skaffat Satcboxen. Har suttit hela kvällen i princip och njutit av denna underbara serie! Är inne på andra säsongen.
Snart 2009, one step closer till studenten.
Men nu ska jag fortsätta titta på satc. Sedan blir det att söve!
HAJ

Yeah!

Vacker dag! Strålande dag! Snart ska jag ut och gå! Efter det blir det troligen stan. Säger bara Mogwai - Danphe and the brain!
Fyfan. När jag skulle sova igår så låg jag och tänkte på skolan. Plötsligt kom jag på saker jag skulle ha lämnat in. Novellen! FAN JÄVLA SKIT. Men det ska jag göra sedan. Vill inte tänka på skolan på lovet. Tänk, snart är det 2009 och det är en termin kvar! Längtar tills studentdagen, då man slipper fugik. Forever.

Fast jag och Ellen småpratade om detta igår på msn, vad ska man göra efteråt?! Tänk alla som blivit varslade som kommer vara som ilskna illrar som (troligen) kommer får jobben före oss ungdomar. Erfarenheten kommer först, vilket de har. Haha, enda erfarenheten jag har var att vara barnflicka i 3-2 veckor.
Det gäller att ha kontakter på arbetsmarknaden annars är man toasted.

TJA!

Fredag.

Oj, vilken pmskärring jag vart idag. Eller så är jag bara så jävla hungrig? Nej, det är nog mensen som spökar. Usch. Aja, har nyss kommit in med hunden. Har vart och väntat på bussen med min älskling som åkte hem för inte så längesen. Anders är min gozzpoff. Efter när Anders åkt gick jag och hunden till Mörmon. Jag släppte han lös på fotbollsplanerna. Han sprang och sprang. Just nu sitter jag och väntar på mat och min storasyster med systersönerna. Nej nu ska jag slå på tvn och bara slappa röven av mig.
Senare kanske jag ska in till stan för att köpa akrylfärg.

God fortsättning.


God jul!

Hej och god jul.
Min jul bestod av släktingar och mycket god mat. Dagen var kaos eftersom vi stod för kalaset! Första jag gjorde var att tvätta av en lampa som satt i köket. Alltså jag skulle tvätta av skärmen, jag vred mig 5 grader och kom åt en kant så hela skärmen sprack. Bra. Sedan hjälpte jag mamma och mormor i köket, jag och mormor satt och gjorde ägghalvor med rysk kaviar och majonäs + rejor (hihi). Jag gjorde ris ála mantan eller hur den stavas. Jag råkade ha i tjugo tusen kilo socker i, men den blev god. Den var uppäten vid dagens slut. Moster och hennes sambo kom med jansons frestelse + min morbror Börje jag inte sett på vet inte hur många år. Och juste, min kusin Mickael kom också. Vi satt oss och åt efter Kalle. Vid fem kom Morbror Tobbe, Anita, Desirée och min söta kusin Nathalie! Vi öppnade julklappar och jag fick världens gosigaste morgonrock! Kommer de närmaste åren leva i den. Haha sköjje. Senare på kvällen kom min kusin Veronica med hennes hund Sigge, vilket liv det blev på min hund Ziggy. Hehe kul. När kusinerna och morbröderna och mostrarna och alla hade åkt hem åkte jag och mamma hem till min älskling. Väl hemma så bytte jag och Anders julisar. Jag fick ett jättefint armband (som aldrig kommer ta av mig!) och två Björn Borg trosor! Jag blev jätteglad! Tack älskling. Älskar dig mest.
Av mig fick han Molding Paste (Vax) och en rosa slips (som han slarvat bort) och ett kort på mig.

Orkar inte ta kort på vad jag fick. Men kan berätta vad.
- Morgonrock
- Biokort av syrran + toffifee
- 200 kr av min storebror
-Två björnborg trosor
-Armband
-En gina tricot tröja av farmor och farfar + 500 kr
-Hudvårdsprodrukter av min faster och Kalle i Eskilstuna
-100 kr av mojmoj!
- En ny I.d minerals (underlagskräm) av mamma. Har använt smashbox under tiden.


Det var allt. Men bäst var att träffa mina nära och kära.
Snart kommer Anders. Då ska jag visa ett hus här på hammarö som är wannabe AMERICA. Oh yeaaaaaah you like iiiiiiiit.

Men nu ska jag gå.
God jul!



Nej juste. En sak.
Blev jävla irriterad på Blondinbellas kommentar om Karl Bertil Jonsson (Tage Danielssons skapelse). Mmmmmm aaaaa! VISST. Kommunistiskskit? JA han är socialist (Socialdemokrat för er som inte fattar ett skit om politik.) Men vet du varför? Det är bara bra att han tog julklapparna och gav till de fattiga. För de sakerna som de rika skulle få har de redan i överflöd. Vad fattar inte Blondinbella? Det är ett perspektik av hur arbetsklassen hade det. Vore nyttigt ifall hon kunde få ett perspektiv av hur arbetsklassen har det.
Blir tokig.
Men ursäktar att jag lät irriterad i texten.
Hej!

Några bilder.

Här kommer lite bilder från Eskilstuna. Sen får det vara bra för idag!


Farmor öppnar sin present. Hon fick en digitalkamera!


Johan och jag satt och åt mat.


Mätt efter all mat och kakor.


Farmor 75 år-

Hej.
Har inte skrivit här på ett tag. Har inte haft lust. Men nu kom den tillbaka. Har nyss kommit hem från släkten i Eskilstuna. Åkte husbil dit så resan blev jäkligt kort kändes det som. Vilket var skönt. Farmor fyllde 75 idag så hon blev firad. På hemvägen tittade jag på Love guru. Den var dålig! Höhö. Imorgon är det julafton, då kommer mammas släkt hit! Jag längtar =) Är sugen på prinskorvar och ris ála manta eller hur det stavas. Lägger upp bilder från E-tuna senare.

GOD JUL PÅ ER JULTOMTAR.

Måndag.

Denna dag. Måndag. Har bestått av skratt! HAHAHA. Imorse spelade jag Hanna Emma och Niklas in en film vi ska redovisa på  svenskan imorgon. Den blev så ful, men ack vad vi skrattade. Efter denna lektion ska vi försöka redigera filmen eller imorgon. Så här såg vi ut idag. Hoppas jag inte få löss av den äckliga peruken! Noterar att jag har "snus" (papper under läppen) ser ju snyggt ut. Hanna är snögg i sitt skägg och niklas i sin mittbena!




JAG HAR PAPPERSSNUS UNDER LÄPPEN.

Poff 18 år idag!!!

Idag fyller min älskling 18 år! Grattis poff =) Naw lille göbbe. Just nu sitter jag hemma hos Anders och lyssnar på Pink -So what. Den sitter som fastklistrad på hjärnan. Det gjorde den inatt också när Anders låg och sov på mig med sin feta rav.
 Har inte skrivit i bloggen på ett tag. Sist var i torsdags eller nåt. Jajajaja, nu ska jag dänga min älskling som har blivit man idag. 18åringen. Älskar poff =)


 
Grattis poffiloffen!

The bloody day.

JAG SVIMMAR AV SKRATT!!!!!!!!!!
"Det går inte att hålla en lektion med 20 lärare och 1 elev"
"Lill-Erik - Little-Erik"
"Should i live should i die - i want to die"
"Snipp snapps snuff the fairytale is sluffs"

Lill-Eriks berättelse
"The bloody day
The blood was all over the place and the hjärnsubstans decorated the wall. The killer shoot his wife six times in one week and stabed the dog with a fork. Suddenly twelve dobermann whit rabies hoppt upp in the air.
His crazy uncle took poison and the gunn and killed all the dogs. Graeits splitter all around. Shoud i live should i die i want to die
Självmördare must be the solution
Snipp snapps snuff the fairytale is sluffs"

LÄTT DAGENS BÄSTA KLIPP!

Sparris och bollar.

HAHAHAHAHAHA ROLIGAST. "Ifall du inte köper en lott så kommer det hända en fruktansvärd ful fisk, jag kommer gå och bajsa i din trädgård" Hahaha. Jag spelade in Bert varje lördag när jag var liten. Å jäklar vad jag skrattade. Bert är nog en av de roligaste serierna/filmen jag sett. Kolla på klippen!

Sista klippet är ju klockrent. Vilken musik! Haha =D





Fuglesang.

Oh! Har hittat ett asskönt band. Fuglesang (Experimentell/Rock). Finns bland annat en låt som handlar och Copernicus ifall någon kommer ihåg vem den historiske mannen var? Iallafall ska jag lyssna på dem till plugget. Få någon sorts inspiration.
No lektionen idag var skoj. Jag och Emma satt och kollade på celler. Vi tittade lite på blodet och naglar. Usch! Såg äckligt ut.
Efter det åkte jag hem, när jag satte mig i soffan så kände jag mig jävligt trött. Jag somnade. Sov kanske i 1-2 timmar. Så nu har jag förlorat massa pluggtid! Måste sätta igång att plugga som en häst. Idag blir det att skriva Islam hemtentan.


JÄVLAR VAR FUGLESANG ÄGER.

Söndag.

Dags att sova snart. Imorgon bär det av till Mariebergsskolan för lite naturkunskapslektion. Kul. Men drygt att börja 12. Vet inte varför. Men vi har börjat sent typ varje dag känns det som. Det vore skönt att börja tidigt och sluta tidigt istället. Men snart är det lov. Ska bli skönt. Och om en vecka fyller min älskling år. Han blir myndig då ;)
I helgen var jag och tittade på hans spelning. Sedan bar det av till mcdonalds i en rätt så risig bil. Tror det var Tobbes? Efter det åkte jag med the pojks hem till Tobbe och kollade på lite idol. Kines var glad. För Robin B åkte ut idol. Hehe. Höll på att prutta ihjäl mig av skratt. Men lyckades hålla dom inne. Det var tur. De trodde att tjejer inte kan prutta riktiga brakare. Ifall jag hade lagt en så hade de fått men för livet haha. Anders vet vilka väder jag kan släppa hihihi.
På lördagen for vi till Bergvik. Lite "julhandel", ville veta vad Anders önskar sig i jul och födesledags presenter!

Nu på kvällen såg jag på Systrar i jeans 2. Den var så bra!!!!!!!! Blev så rörd i slutet. SE DEN.

Åh! Jag MÅSTE ladda hem Seinfeld. Så förbaskat SKÖJ. Varje kväll är det avsnitt på 5an. Lite sen tid på dygnet. Så jag måste ladda hem massa avsnitt NU!

Älsker daj poffi.

:D

Sitter och drygar i skolan. Men som tur är har jag "Det var en gång..."-programmet att titta på. Jag kollade jämt på det på lördagsmornarna när jag var liten. ENJOY!

Psykologi.

Sitter på psykologin just nu. Haha, ingen utav mina homies är här. Bara lilla jag och några andra i klassen + fyra musikalare. Vi blir bara färre och färre för varje dag som går. Oj oj oj. Aja slutar snart. Slutar fem.
På måndag ska vi till Mariebergsskolan och titta på celler i ett mikroskåp. KUL KUL. Satt med Anna förut och pluggade nutida konst. Haha alla är nervösa! Ifall man får ig så får man ig, det blir inget omprov. Så det är bäst att man klarar provet. SOFT HEADBANING BLIR. Sköjje. Men aja HAJHAJ!

Pink Flöjd.

Ja. Fyfan har pluggat sen jag kom hem. Har kopierat ut varenda målning vi ska kunna och förhört mig tusen gånger. Så nu är färgen i kopiatorn slut. Onödigt gjort. Men man ser bättre med färg och bra bilder. Ifall jag skulle välja målningar så skulle jag välja ifrån expressionismen. Snyggast målningar. Sovrummet i Arles och Stjärnnatt är de snyggaste Van Gogh har målat. Som sagt vi hade studieteknik idag, man lärde sig skitmycket. Har faktiskt tagit mig till den kunskapen nu att skummläsa och skriva ned vad jag kommer ihåg. Det sitter faktiskt bättre i huvudet. Denna dag var inte så dum serru.
Är helt galen i Pink Floyd - Echoe part I! Har lyssnat på den hela kvällen och pluggat. Den är flum men bra. Har suttit och "dansat" för att komma ihåg konstnärerna. Visste du att man memorerar ifall man rör på sig? Eller gör gester? Santsant. Kvällen har bestått av soft headbaning till Pink Floyd samtidigt jag har hysteriskt pluggat. Nu hoppas jag bara på att minnet inte sviker mig på provdagen! Annars får jag väl sitta och dansa i klassrummet för att komma ihåg. Hahaha. Oh! blir mp3 då. Fast det får vi inte ha tror jag. Shit! Vi fick se ett klipp idag på studietekniken. Några som står och spelar basket! Så ska man fokusera på hur många passningar det vita laget gjorde. Vi räknade och räknade. Efter klippet frågade läraren ifall vi såg apan? VILKEN APA? Haha då hade en apa vart där och hoppat och verkligen gjort sig synlig. Det såg inte vi som var osmarta! Vi var för fokuserade på passningarna att vi inte såg den. Det var coolt. Hittade den inte på youtube så sorry.

Nu ska jag plugga.

Ännu ett prov.

Nu ska jag plugga. Ångest ångest ångest säger jag bara. Känns som att allt inte har sjunkit in. VILL BARA HA LOV. Men jag ska klara detta! DET SKA BLI ETT MVG OM JAG DÅ SKA DÖ PÅ KUPPEN! Ja, motivationen brister lite men det fixar sig. Nästa vecka blir det att plugga hela veckan så jag slipper att stressa innan jullovet. Allt ska vara inlämnat en vecka innan. Mitt mål. Hoppas att jag inte får det ur sikte.
Träffade min söta kusin Nathalie innan jag åkte med bussen hem. Det blir fika på onsdag! Mycket trevligt =)

Nu ska jag verkligen råplugga. Måste nöta in ismer och konstnärer i hjärnan nu.

Btw, idag var det bara 8 personer i min klass på temaförmiddagen. Hahaaaaaaa. Vad blire med vår klass? Fast typ fyra stycken kom på samhällslektionen på eftermiddagen. LOL. Hajhaj.

Halloj.

Sitter återigen i köket och gör mat. Denna gången blir det bandspagetti med kycklingnuggets. Har en feting mensvärk också. Sedan ska jag sätta igång med plugget, nu tida konst denna gång. Har prov på fredag. Och jag greps lite med panik när jag såg hur mycket vi ska kunna. Fast ifall man lär sig se skillnad på ismerna så går det nog bra. Gäller bara att bena upp epokerna. Innan vi slutade skolan idag såg vi på en film, Gottatca eller nåt hette den. Den var fan mig lite bra, det är en Fridafilm, sience fiction. Juste hihihi! Innan jag åkte till skolan imorse så hade posten kommit. Mamma hade beställt hem filmer! Inte vilka filmer som helst, utan Sunshine! Den är så BRAAAAA. Men filmer och sånt blire inte nu, får belöna mig efter alla prov och sånt. Nej nu ska jag äta och samtidigt se på tv, sedan är det bara plöggplöggplögg.

Tjo.

Nu är det jul.

Har nyss kommit hem från skolan och det är redan mörkt. Klockan är typ halv tre. Stamatis tjej har börjat få värkar nu också! Så snart kommer det en liten bebis.
Sitter vid köket och gör lite mat, potatis och fiskbullar. Undrar varför alla tycker det är så äckligt? Det är ju bara mald fisk? Hummersås blir det idag. Dillsås är mycket godare, men det fanns inte hemma. Det är bara jag och vovven och katten hemma, de leker. Ziggy är så ledsen när Prillan the katt inte vill leka. Efter maten ska jag hänga upp lite adventsstjärnor på mitt rum. Pynta lite i mitt rum vore? Mitt rum har inget pynt än =)
Och sen PLUGGA. Hela kvällen består av plugg. Kulkul.

RSS 2.0