<3

Hejåhåååååå-å-å-å.
Idag har jag och min älskling 2 årsdag. PUSS PÅ DIG ÄLSKLING. Och ungefär 1000 pers fyller år idag också, Grattis på er! Idag försov jag mig, men hann till museet. Där visade de "Fransson skottar snö" och jag måste säga det att det var den makabraste utställningen/guideningen någonsin. Usch. Nu är jag hemma. Funderar på att dra ut och jogga lite. Behöver få syre innan jag sätter igång med plugget. Det vore med en chokladkaka? NÄ. Sköjje. Blir inget snask idag inte.

Hejåhå.

Jag giller fiskmåser! Fick vårkänslor imorse när de skrek utanför badrumsfönstret. Nu är det sommartid, ni har väl ställt fram klockorna? Idag blev det mörkt vid åtta. Och det blir ljusare och ljusare...! Fyfan vettni, sommarkväll, ljummen, rosa himmel, gott sällskap och lite smirnoff på det. GÖTT.
På onsdag är det 1 april. Skönt. Snart sommar.
I helgen har jag lekt med min poff. I fredags firade jag och min familj pappas födelsedag. Nathalie med familj kom och firade med oss. Det blev flygande jakob med tårta som efterrätt. På lördagen hyrde jag och poff filmer. Det blev en påve film och Pineapple express. MED, MED, MED EN FETTO GODISPÅSE. Mums. På tisdag har jag och älskling 2 årsdag :-) Älskar dig mest älski! =)


Nu ska jag sova. Är riktigt trött. God katt!


Snö. Repris? NEJ.

Snö? Nejnejnej. Orkar inte. Hoppas det försvinner till helgen, för jag vill ha vår. Idag fyller pappa år, GRATTIS PAPPA. Ikväll ska jag leka med min Anders. Vi ska hem till Elin ikväll (ifall hon inte ska hem till Martin) och Bella kommer också vara där! Vi ska feta oss med massa godis och chips! Mums. Trevligt.
Hmm. Vart är vår lärare någonstans? Alla sitter och väntar. Hon är tio minuter sen.

Nu är hon en kvart sen!

Men nu orkar jag inte skriva mer. HEJ.

Bert vs Dödgrävarn.

JAG ÄR TRÖTT. Håller på med naturkunskap för fulla muggar. Kan allt nu (FÅR JAG HOPPAS) Är så inåt helvetes trött så jag orkar inte koncentrera mig, hoppas att något sitter i ryggmärgen imorgon. Imorgon blir det promenix med Elin och Bella :-D Sen väntar en kväll av plugg. På fredag har jag prov på Romantiken, har haft det två gånger förut? HEHE. Mm jaaaa, hoppas allt går brao! :-) Fick min studentklänning från style by stars idag, den var jättefin! Så nu kan jag sluta leta. Jävligt chill att få ha det gjort. Just det! Fashion & Friends har inte glömt mig, jag fick fakturan idag. Jippie.
Nu kom jag på varför jag blev så gött trött, jag lyssnar på Mogwai. Det är anledningen - Klagar inte! Nej fy fän. Skön musik må jag säga.

Nu ska jag bara plugga igenom det sista... Romantik och Naturkunskap.

Vänta måste bjuda på lite 90tals nostalgi LYSSNA SKITBRA!



Bert - Jag vill ha ett långt och lyckligt liv.

Choklad. GÖTT.

Nu är denna skoldag över. Sitter i skolan och har mensvärk och är hungrig som en gris. Är även dretsugen på något sött. Det vore med choklad. Marabouuuu. Ja, JA. Det BLIR choklad, jag måste ha energi till plugget nu när jag kommer hem. Kalla mig fet. Nu ska vi se ifall min studentklänning från style by stars ligger i postlådan när jag kommer hem. Har inte så mycket att skriva idag, jag kan meddela att jag ska plugga röven av mig ikväll. Men ni får ha det braaaaaaaaaa!

Dagens låt idag;
Mogwai - Tracy

Yo.

Hejsan hoppsan.
Sitter här med mitt projektarbete, har ändrat lite strategi och idéer. Detta blir spännande! Måste ringa till Karlstad universitet snarast och fråga ifall de trycker böcker... eller de gör det? Eller så frågar jag Anna som är lärare där? Jaja, det ordnar sig. Har två prov denna vecka, känns ok?! Det är världens roligaste prov, KULTURHISTORIA OCH NATURKUNSKAPSPROV. Nej jag var inte ironisk.

I helgen har jag vart med min älskling, igår hände det något skoj! Vi var ute och busade med vovven och Anderspoff skulle jaga honom, det hela slutade i en vurpa och poff ramlade så han blev blöt som en bäver. Jag skrattade nästan på mig! Sedan tror jag nog att han blev lite sugen på Arvikafestivalen! Roskilde har ju så DÅLIGA headliners detta år så det finns inte. Arvika har ju lyckats fixa jävligt bra band i år! Jag tänker inte missa NIN och Korn, men jag vill heller inte svika min poff som vill ner till Denmark. Vad skall Frajdaj göre?

Nu ska jag plögge lite NO. Sedan blire lite städning med musik i högsta volym.

Cya.

Haj.

Måste bara säga det att Colonia - Stronger than jesus är den sämsta låt jag någonsin hört. Jag står inte ut! Niklas ringde mig nyss angående mitt lilla spöktips, han ska ÄNTLIGEN ladda hem Ghost Adventures, han kommer bli så rädd. Undrar när de nya avsnitten kommer? Är riktigt sugen att bli rädd! Spöken är riktigt läskiga... och nu menar jag inte ett lakan med hål i. Nu pratar vi real shit. Så jävla gött att det är helg också, om tre veckor är det påsklov och efter det återstår det bara sju veckor kvar. Juste. Det fixade sig med min studentmössa nu, JÄ. Åh snart blir det god mat och godis!

Ha en bra dag allihopa :)

Skole.

En skön dag, med vårvärme och skinnjacka. Morgonen var inte lika härlig, vi hade temadag, Rattfylleri. En mamma var här och berättade hennes öde då hon förlorade sitt barn en midsommarnatt. Usch usch. Slutar snart. Söft. Som vanligt skolkar mer än halva klassen idag, JÄÄ.

Bajsdå!


Tänk ifall vår klass kunde lyckas att vara så här många på en dag?

Vårvårvår!

Vilket skönt och vackert väder det är idag:-) Jag sitter här och pluggar Kulturhistoria, har prov nästa fredag. Nu är det Romantiken som kommer på prov (som vi har haft typ 3 ggr innan). Men jag älskar verkligen kulturhistoria så jag läser för nöjets skull. Hihi, är jag galen?
Samtidigt lyssnar jag på MEGALOMANIA med MUSE. Den kan man verkligen studera till. Jag skulle vilja åka till Paris och titta på skulturen "Marseljäsen" av Francois Rude, den gjordes under romantiken och visar hur människan grubblade och drömde. Den verkar intressant! Längtar lite tills jag börjar plugga kulturvetenkap. FÄN. HIHI =)
OH! Skulle också vilja se parlamenthuset i London, den är inspirerad av renässansen och gotik.
Nog om det! Snart ska jag göra lite krubb, blir nog makaroner och körvisar. Och sedan återigen studera, eller man kanske ska gå ut och gå med hunden? Det är ju underbart ute. Aja.

Dagens låtar idag:
U2 - Whit or whitout you
Muse - Megalomania
Metallica - Cyanide
Metallica - Unforgiven III
Smashing pumpkins - To forgive
Verka serduchka - Danzing (Y)
U2 - Still haven't found what im looking for (Live från Milan, helt underbart)
Portishead - Glorybox


Tjo.

Mm! Fyfan, jag och Niklas ringde till Fashion & Friends förut och det visade sig att min studentmössa hade blivit annullerad (avbeställd) av någon anledning. En jävla tur att jag fick ringa alltså. Nu ska de göra allt för att lösa detta problem och hoppas att mössan kommer i maj, för då är det de som betalar den (fashion & friends). Ifall inte han hade hört av sig innan helgen så skulle jag ringa. SKITSKITSKIT. Visste att det var något skumt eftersom alla andra fick sina fakturor. NU FÅR DE FAN GÖRA NÅNTING ÅT DETTA. Fick ett mail förut av en som jobbar där och sa att de ännu inte hade löst problemet. Det är bäst för dem, för jag har snart mens. PMSATTACK. Haha sköje.
Idag ska jag fan inte göra nånting, inte ens plugg. Ska bara hade gött. Imorgon är det studiedag och då blir det plugg heeeeeela dagen.

Är hungrig också... makaroner och falukorv eller äggmacka?

Jä.

HÄRLIG DAG! Solen skiner, det är ganska varmt och livet leker. HAHA, Skolan är väl det enda som känns rätt stressigt just nu. Victoria (vår lärare) sa att det bara är 51 dagar kvar av skolan. Bäst att plugga så man skiter på sig. Nyss granskade jag skolkalendern och jag fick panik över hur lite tid det är kvar och hur jag ska hinna med allt. FÖCK FÖCK FÖCK. Aja det är bara att bita ihop. Jag klarar det! Vi klarar det hörrni.
Jag är hungrig och det enda skolan kan erbjuda är automatmacka. Men jaja, bara två timmar kvar.

Nej fan! Nu får jag ryck! På torsdag när vi har studiedag ska jag sitta och plugga hela dagen så ögonen blöder. VAD SOM SKA GÖRAS;
Historia - Revolutionerna
Historia - Sverige under 1800talet
Religion


BAJS.

Måndag.

Jää! Metallica så här på morgonkvisten. Morgonkvisten? Nej, klockan är snart elva och jag ska snart till skolan för att avverka en fjuttig liten lektion. Har så jäklans ont i korsryggen! Detta beror på min älskling som ÄLSKAR att ligga som en groda i sängen på nätterna så min rygg ligger i ett omänskligt läge. Nästa helg då jäkler poff! Då ska jag fläka ut min feta rav i hela sänga! Hihi! =D POFFPOFF!
Vad ska man göra idag nu då? Ja det finns en lång lista.

1. Plugga
2. Plugga
3. Plugga
4. ÄTA
5. Slappa
6. Sove

Ja. Kuuuuuuul. Men räknade ut igår att det är 12 veckor kvar till studenten (räknade bort påsklov) och det känns jävligt gött.
JAAAA SNART ARBETSLÖS! JAAAAAAAA! Sköjje. Men poff har rätt. Varför längtar vi till studenten när vi ändå kommer bli arbetslösa? PLUGGA BLIR. KULTURVETENSKAP HERE I COME.

Njut!

Dagens (BÄSTA) låt


Metallica - Cyanide

Kan fortfarande inte fatta att jag inte fick uppleva dem!
Tänk ifall de hade spelat!
Ååååh blir tokig när jag täker på det. Jävla Café Opera.
I maj kommer de tillbaka och jag är redan taggad till 500.
WOOOOOOOOW!

Jää.

Någon som kommer ihåg DENVER?
Ganska pervers text ifall man tänker efter.
He's my friend and a whole lot more...?


Jag grät av skratt!



Jag grät av skratt! Kolla in killen som åker berg-och-dalbana för första gången. Har tittat på klippet 1000 gånger, kolla när hans  glada uttryck förändras när det går som snabbast! HAHAHA

Metallica?

Hej!

Nyss hemkommen från Stockholm. Jag var där med älskling. Vi skulle uppleva Metallica i Globen. (Min första konsert med METALLICA) Scenbelysningen började lysa i taket, jag trodde att, nu närmar det sig. MEN! fick ett bedrövligt besket. Ut på scenen kom Lars, Robert och Kirk. KONSERTEN VAR INSTÄLLD. Jag kände att jag bara ville grina, bajsa och prutta. James hade fått matförgiftning och låg på sjukhuset. Alla buade och det var bara att hämta jackan och dra sig hem till Fridhemsplan med lite mat som tröst. En annan liten tröst var när jag och älskling gick till pressbyrån på hemvägen, vi fick ta alla bullar ifall vi ville, eftersom de skulle slängas, vi ösade på. Så ja, kl nio låg vi i sängen och tittade på tv när vi istället kunnat ha vart på Metallica.
Tänk de som rest långt och lagt ut pengar på denna konsert? Stackars dem.
Men så är livet... De kommer i maj igen, så tur att biljetten fortfarande gäller!
Anderspoff hade en god nyhet i telefon förut. NINE INCH NAILS KOMMER TILL ROSKILDE. Jag blev glad!!!!

Här kommer lite bilder från Stockhölmet. Lägger bara upp tre st. Orkar inte lägga upp fler. Lägger upp någon annan dag.


Puss på gozz.


Uppe på scenen står Lars, Robert och Kirk...


Anders och hans tvilling! HEHE.


Bajsi.

Nu är jag hemma. Sitter här och funderar på att följa älsklingens råd - Dricka te (Jag är helt konstig i halsen). Sedan ska jag träffa min kära vän Bella. Vi ska vara feta hela kvällen. Godis och film.
Hoppas att min halsdret försvinner innan söndag, för då bär det av till huvudstaden för lite ljuv musik. Jag och älskpälsk - Kan det bli bättre? Nej skulle inte tro det ;)
Åh, jag sitter och lyssnar på Johnny Cash - Hurt. Alltså förlåt nu alla trogna NINfans, men jag gillar Johnnys version också.
Lalala.. min söta mamma köpte ett par skor åt mig förut. Kunde verkligen behöva ett par nya eftersom jag inte har några?! Orkar verkligen inte gå runt med klumpiga vinterskor. Jag trånar efter våren. ALLA TRÅNAR EFTER VÅREN.
TJAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Hej.

Tror jag somnar snart.... är grymt trött eftersom jag la mig så sent igår kväll. Jag satt med talet och sittmöbeln. Fick reda på nu att vi INTE ska redovisa den idag, GAH JAG KUNDE HA VART UTVILAD IDAG - Och inte vandrat omkring som ett spöke i skolan. Efter FOGlektionen vankas det lunch och jag ska ha köttfärslimpa. Klockan 12 ska jag hålla tal med en mygga i danssalen. Haha undrar hur det kommer att bli. Återigen... på torsdagar är det världens fetaste håltimme, DET SUGER. Men då har jag tid till att plugga... IGEN. När jag kommer hem ska jag plugga, när jag sover ska jag plugga, när jag duschar ska jag plugga, när jag äter ska jag plugga, när jag bajsar ska jag plugga. Plugga konstant. Vart är du studenten?

Stressade till tusen imorse, försov mig men kom i tid. Tur för dig Frida. Nu får jag fan sluta stressa. Stress är inte bra. Nej, inte bra.

NU SLUTAR VI!!!!!!!!
 NU BLIR DET MAT.

Blö.

Åh! Min sitt möbel jag gör i illustrator ser för jävlig ut. Har noll fantasi just nu, det är för mycket annat plugg som tar över min kreativa tid. Jaja. Har pluggat som ett as på psykologiprovet. Jag och Emma P ska sitta och verkligen hetsplugga på håltimmen imorgon har vi bestämt. Har finslipat lite på mitt tal återigen. Jag kokar i pluggbajs just nu. Ska prata i en mygga imorgon, haha... en mygga! Mygga i danssalen.

DAMP RAV. KOKT I SKIT VAD JAG HAR PANIK ÖVER MIN SITTMÖBEL.
Känns bättre imorgon höppes jag.

Haha jag var glad, galen och dampig förut. Satt i soffan och headbangade och skrattade hysteriskt över allt plugg. Johan tyckte jag var störd och ful. Men jag skrattade och skrattade - samtidigt som jag lyssnade på CSS. Det var musik krig. Led Zeppelin VS CSS. Jag vann. Haöheöhöhöhö.

Är så trött så att grammatiken är förjävlig. Orkar inte ändra, stå ut!

HAJDO:)

Natti lilla bajsi.

Dags att krypa ned i sängen.
Scrubs börjar nu.
Gött att sova.
Skönt.

Matilimat.

Tjaba tjena hallå!
Kom hem från skolan för inte så länge sedan. Sitter och väntar på mat i köket, jag har lagt in crispies och potatisklyftor i ugnen... suck! Har inte ätit i skolan på flera dagar eftersom vi antingen slutar innan lunch eller börjar efter lunch. Det slutar med att man får laga mat själv helt enkelt. Men jag klagar inte, då kan man ju passa på att laga götti göttgött. Efter jag käkat blir der serious pluggtime denna gång blir det; PSYKOLOGI. Yey, alltså det är intressant det jag läser men dock gillar jag inte mängden papper jag måste ta mig igenom. Uppskatta hur mycket det är? Jo en bajsiljon papper. Jag giller plugg.

HAHAHA JAG DÖR AV DETTA DÅLIGA "BAND". Hur många tycker att detta är bra? Eller tycker att detta är musik? Bara för att vara lite snäll så ska jag bli deras one and only-fan.

Mums.

HELGENS MUST HAVE;
 
Nya cheezdoodles med chilismak.



Znöööe?

Vilken fin dag, sov med min älskling inatt. Idag hade jag bara en lektion i skolan, haha det var fem pers i klassen. Snacka om skandal. Längtar tills studenten, det är inte långt kvar nu. Vi har dretmycket saker att göra innan dess, PLUGG. Gah. Det enda som är kul är kulturhistoria och historia + lite religion. Som tur är så ska vi till universitetet i veckan, och jag vet precis vilken utbildning jag ska läsa. Om en vecka ska jag och älsklingen åka till Stockholm för att uppleva METALLICA. Jag är lite peppad OCH LIVRÄDD. Hoppas det inte bli moshpit. Men aja, ska njuta av denna konsert trots jag är rädd för att bli söndermosad. FUCK JÄÄ! Macdonalds mat blir det också. Mums!

Jag är sugen på gullök. Det är så underbart fantastiskt gött att äta den rå. Vilken maträtt kan man göra iordning med gullök? Tacos? Tyvärr, har inte köttfärs...
Aja får bli panerad fisk eller varför inte pannkaka :)

RSS 2.0