Hej :)

Jag och poff har nyss vart och ätit på city, det blev pizzääää för hela slanten! Det är mysfaktor på city, och servitören är en riktig charmör höhö. Vi har laddat hem massa spökprogram som vi ska kramas till sedan. Vi var på stan idag också, jag införskaffade tröjor på rea och lille poff hittade ett par jeans. Btw, mojmoj fyller 81 år idag. Grattis.
Nu ska jag picka (picka= brottas med nypattacker) sönder min älskling, jag kör på oskuldsfulla taktiken idag för att sedan lägga in attacken. HEHEHEHE.
Jag har skitont i min visdomstand också, jag typ biter på tandköttsfliken som står ut pga tanden. Nästa vecka ska jag ned till mammas jobb så jag får ta bort den. Woho.

Nu ska jag mysa, HAJ!!!

Fridag.

Frida Gustafsson har fått en VISDOMSTAND. Jag har vart svullen i tandköttet ett par dagar, när jag petade på det så kände jag en tagg sticka upp. Jag granskade mig själv i spegeln och såg att en visdomstand höll på att komma upp på snedden?! Usch, när jag var på mammas jobb när jag var liten så brukade jag titta på när de opererade bort visdomständer. Värsta instrumenten och operationsfiltar överallt. Bäst att passa på att operera bort den innan jag fyller 20! För då kommer det kosta skjortan. Bättre att göra det mendans det är gratis. Jag trodde fan inte att jag skulle få dessa tänder nu.
Jaha nu sitter jag hemma alldeles själv. Pappa och Christer ska ut på krogen, Johan och vän är på bio, mamma åkte hem till en jobbarkompis som hade blekt håret (som tydligen blivit FÖR vitt). Det är bara jag och vovven hemma, vi ska snart gå ut och gå! Sedan kommer min poffiiiiii! Saknar mig poff :) Hoppas han är med på att spela Rock band! Jag kommer ägeeeeee hihihi. Har övat som en gris

.
VISDOMSTAND.

Mia och Klara.

Hahaha jag skrattar ihjäl mig!
Mia och Klara är mina nya idoler, HUMOR =D

"Vi har götte öss och unna oss, vi har schlafsset på varandra hela natta" hahaha =D

God katt.

Snart ska jag sova. Sitter och är orolig för min lilla katt. Han är så deprimerad, han är döende. Förut var jag tvungen att hjälpa pappa att mata katten. Han tyckte inte om det. Han har inte ätit sen i tisdags så vi försöker få i honom mat genom tvång. Han verkar inte lycklig och medicinen verkar inte göra jobbet. Ni förstår, hans hjärta växer och på så sätt pumpar inte blodet runt som det ska. Usch, känns så jobbigt i mellangärdet. Att ett djur kan bli så kärt! Familjemedlem!


Prillan och Krabbe :)

Söndagspoff.


MIN POFF :)

Ja.

ÄT ALDRIG CHIPS MED SOURCREAM PEPPAR SALT. Jag som var så sugen på chips.... de smakade inte ett piss! Men som tur är så har jag min poff här, vi ska buse snart. Hihi. Såklart är min älskling fet och trycker i sig de osmakliga chipsen. Dippen var det enda som var gött. Idag har vi gozzat/skojjbråket :D Det var gozzigt. Vi har inte lekt på två veckor så det var så mysigt att vakna upp brevid honom idag, och ikväll ska jag få somna i hans famn, gozzmys! Igår var jag och tjejerna hemma hos Bella och åt middag. Tacopaj stod på menyn. Det var en trevlig kväll och vi spelade Rock band så öronen blödde.

MEN HAJ DO.

Torsdag!

Ja, nu är det så här att min katt har ett medfött hjärtfel och lungödem. Vattnet i lungan är nästan borta nu. Han ligger brevid mig och är fortfarande lite okontaktbar, men utekatten blir innekatt nu. Stackarn.
Jag sitter och pluggar lite, blir lite less och galen på skiten. Imorgon är det äntligen fredag! PUSS PÅ FREDAG. Var hemma hos Bella igår. Jag, Ellen och Jodit traskade hem till Ringvägen och ockuperade Bellas brors rum, vi spelade Rock band. Min röst var inte att leka med igår, hahaha. Sedan kom resten av tejerna och joina rock band. Trummorna gick åt helvete men gitarren ja fyfan. Det finns tydligen olika rockband/guitarhero spel? Med olika grafiker? Bellas brorsa hade likadant spel som bror min. Så bra gick det! Fikat ja ni... I köket luktade det pruttar eftersom alla satt och släppte sig, haha iallafall jag och Elin! =D Jag tror jag tryckte en miljon kilo kakor och gött kaffe. Imorgon ska vi till Bella igen, denna gången middag och fest.
Juste! sa jag att jag och Jodit gav Bella champangeglas? Det kanske jag gjorde. Vad fasen ska man ha på sig imorgon då? Måste tvätta kläder!!!!
Måste ju göra reklam för min älskling som startat en blögg ;) Oskar tvingade honom, heja Oskar heja Oskar :D
denmustige.blogg.se

Min lilla katt.

Har fått fler dåliga besked om min katt =( Ska åka och hämta han snart hos veterinären.  Han var tydligen inte på bättringsvägen =(

MIN KATT!

Min lille katt har blivit sjuk. Han var otroligt konstig igårkväll sa mamma! Nu imorse var han okontaktbar och reagerade inte ens på minsta ljud. Nu är han hos vetrinären och ska ligga när till 16.45. De tog blodprov och röntagde honom, och det visade sig att  feber spökade pga en infektion de inte riktigt vet vad det är. Var rädd att de skulle avliva honom, men tack och lov så blir han förhoppningsvis bättre. Får hoppas det iallafall. Min lille kissemiss =(

Bella 19 år!

Idag fyller Bella 19 år! Snart kommer Ellen och Jodit förbi. Klockan sju ska vi infinna oss på Ringvägen där Bella bor. Det blir massa fika! Och massa snack! Världens bästa kompisar. Av mig och Jodit får hon fyra Champangeglas/Vinglas.
På fredag ska vi hem till Bella igen, och då blir det middag och party!

CONGRATZ BELLA!

Historisk dag.

Min lille vovve får sina klor klippta, jag är nervös för förra gången brast pulpan i klon så det blödde, han grät. Min lilla vovve. Igår och idag har jag lämnat han ensam hemma, idag grät han och klängde vid mina ben. Det gjorde så ont i hjärtat när jag stängde dörren, för i hallen stod han och grät. Min lille vovve!
Imorgon är det som vanligt igen, då ska han med pappa till jobbet. Dagens skoldag var tung, iallafall när vi hade samhäll. Men ändå en väldigt intressant dag. Har nyss tittat på Barack Obamas installtionstal. När han svor eden var han nervös! Men vad ska han göra? Han är ju mänsklig.
Äntligen lite ordning och reda i världen!



Lördag!

Hola.
Saknar min älskling, han är borta i Ålborg, Danmark och spelar med sitt band på festlival. Hoppas de har kul och att det går bra för dem! I helgen har jag vart på bio med brudarna, vi såg på Benjamin Buttons otroliga liv. Den var skitbra! Se den. Den innehöll både dramatiska inslag men också lite komedi. Tänkte gå på score efteråt med det var typ dött? Så vi drog hemmåt. Somnade direkt när jag kom hem. Idag har jag provat en balklänning jag skall ha! Den var sketasnygg! Den är smaragdgrön och passade perfekt, längtar ännu mer efter bal/student nu :-)

Haha höll på att skratta ihjäl mig förut. Kollade på film med mamma och pappa. Den som gick på fyran, kommer inte ihåg vad den hette, Ben Stiller var med iallafall.
Höll på att kissa ned mig av skratt när han sa
- Nej jag ska upp och torka hennes lilla röv (tantens röv) och säga Bra bajsat!
- Sen ska jag slicka upp bajset ur blöjan!

HAHAHHAAHAHHA HÖLL PÅ ATT DÖ AV SKRATT :D

Jaha?

Men vafan? Tittar på satc nu på trean. De har ju klippt bort hela avsnittet tyyp? Och "fula ord". Haha lol tv3. OMG tillochmed "Abso-fucking-lutley" är ändrad till "Absolutley". Lol, har iallafall boxen.
Nu måste jag plugga vidare!

It's always sunny in Philidelphia.

Okej! Jag har ett ny älsklingsserie! IT'S ALWAYS SUNNY IN PHILIDELPHIA!
Går på 6:an efter Scrubs.


Skola?

Har äntligen pluggat klart för idag. Ge mig energi och motivation?! Nu känns skolan tråkigare än någonsin. Har alltid haft kul i skolan men nu är det så TRÖKIGT. Känner att ett miljöbyte vore underbart gött. Denna pluggvecka har vart den drygaste någonsin, inga riktiga lektioner eller nånting... bara gått runt i skolan och inte gjort något (?) Haha vi har haft så tråkigt, så kände jag och Niklas igår när vi inte hade något att göra i 3 timmar. Nej, jag vill ha riktiga lektioner nuuuu! Tack.
Mamma har nyss kommit hem från ett ljusparty och hon har beställt ljus som ökar koncentrationen. TACK säger jag bara :)

Jag måste skriva upp saker jag har kvar att göra, för min egen skull. Så jag får en överblick av vad fan jag har kvar att göra
- NOn (Ett rim?) inlämnat 17 januari
- Religion (Etik) Igen deadline datum bestämt än
- Svenska C Novell (Snart klar, beräknad vara klar på fredag)

GAH!

Musik.

Dagens låt;
New Radicals - Mother we just can't get enough.

Skön låt!

Plugg?

Pluggplugg? Ja visst haha, det går inte att koncentrera sig här i skolan. Jag pluggar så jävla bra hemma! Får fan skärpa mig nu. Har projektarbete att arbeta på. Men det händer lätt att jag och Niklas fastnar på youtube. Just nu tittar vi på pippi långstrump. NEJ FAN MÅSTE PLUGGA. Skärpning Frida.

Snyft, min mobil.

BUHUUUUUU. Jag är ledsen i ögat. Idag när jag skulle gå hem tog jag på mig jackan, tog upp mobilen...... och displayen var trasig, eller konstig! Det är svart i mitten av skärmen. Fattar inte vad som hänt, jag har inte ens rört mobilen! Och den har vart bortom fara. Snyft! Men pappa ska iallfall lämna in den imorgon, så nu får jag gå runt på en reserv mobil. Kebabmobilen. Ni vet mobilen jag råkade ha i väskan samtidigt som kebabsås? Den luktar illa och jag kan inte prata i den. Bara skicka sms. Aja, får leta efter en slitage mobil som tål allt! Stenåldermobil.
Det verkade som att det var fukt i mobilen? Det såg ut så, men jackfickan var inte blöt eller nånting. Det är iallafall snyft...

Det går säkert inte laga mobilen, eftersom jag fått laga den en gång förut, eller nej just det det var ju kebabmobilen.

Trösta mig. Jag är handikappad utan mobilen.

Spotify!

Skola. Morgonen var rätt dryg. Satt och lyssnade på information i tre timmar, då fick jag restless legs! Vi har nyss ätit mat, så nu sitter jag Hanna och Niklas och nördar. Vi skojar runt på nätet. Vi har pluggvecka denna vecka. Fan vet inte vad jag ska skriva mer, har annat att göra!

Just det. Skaffade Spotify igår. Tack poff att du övertalade mig att ladda hem det! Var lite skepstisk att ladda hem en programvara på datorn men jaja det löste sig iallafall :) Helt underbart program! Satt så jävla länge igår och lyssnade på låtar jag inte kunnat få tag på annars.

Men nu måste jag dunka musik!


Spöken.

Jag sitter och pinar mig själv! Jag sitter i köket med min bror, vi tittar på läskiga spöken på youtube. Jag kommer inte kunna somna inatt! Usch! min bror visade mig värsta äckliga klippet som tog priset i kväll. En man som filmar hemma hos sig för att han ser saker. Trilling systrar i exorsistnattlinnen, en står i fönstret, en står borta vid dörren och bara glor. Sen när han går emot henne så går hon. Jag ryser bara jag tänker på det! Sen blir killen så rädd att han springer ut oc då syns en flicka i fönstret och stirrar ut. FYFAN! Sen var det ett yourubeklipp jag ine vågade kolla på alls. Johan berättade istället för mig, det är två mexikanska män som är ute och går och så trampar ena på en fjäder och ser en vinge ligga längre bort. Sen ser de en ängel (väldig läskig ängel) sitta ned i skogsgläntan. Ena mannen råkar av misstag trampa på en gren och ängeln stirrar på dem med stora läskiga ögon. Ifall någon vill titta på den sök på "Fallen Angel" på youtube. Den andra kommer jag inte ihåg vad den hette men jag vill aldrig titta på den igen.
Anders och jag har tittat på "Most haunted" men den var inte så läskig som den brukar vara. Man ska se det på nätterna.

Jag vet inte ifall jag tror på spöken. Jag är för rädd. Har alltid vart rädd för spöken! Eller ja, spirits. Det sägs att någon gång under ens liv kommer man se ett spöke eller uppleva obehag från nåt som är okänt. När jag och mina bästa komposar var i Bäckebron (Elins storasyters pojkväns stuga) som ligger i Sunne så var vi uppe hela nätterna för vi vågade verkligen inte sova. Runt två på natten så kände jag att det var någon som iaktog oss från dörren till trapporna ned. Jag ville inte säga något för att skrämma upp oss alla så jag väntade tills det blev ljust. Sen vid sju så berättade jag och alla höll med, de hade också känt att det var något som var vid dörren. Usch! Jag hörde också någon som skrek, men det kunde ju ha vart någon av tjejerna eller ett spöke? I stugan finns det gamla kort, svartvita kort på de som levat i stugan. Ni vet kort där människorna har vita ögon? Varje gång jag gick in i vardagsrummet s öppnades linneskåpet. Det spökade definitivt. Varje gång jag vart där så har jag känt obehag, tilloch med i ladan/dasset, håret var i ragg dygnet runt och man rädd och skrämd hela tiden. ÅKER ALDRIG DIT IGEN!

Sleep tight.

Let's äta godis.

Sitter här och har myskväll med familjen, vi tittar på Let's dance. Det ser ut som att det går lite dåligt för Blondinbellan. Fast sen när folket får rösta så kommer hon nog komma långt upp. Men min favorit idag var Morgan. He's got the moves!
Stackars min älskling, han har missat bussen tre gånger och nu står han nere på torget och antingen väntar på bussen eller hans mamma. Längtar efter min poff.
Imorgon ska jag fan fixa glas till glasögonen! Mina ögon måste få vila ett tag från linser och skärmar. Har spänningsvärk dygnet runt.
Men nu orkar jag inte skriva mer.
HAJ

Lalala!

Lyssna och njut. Vilken känsla han har!
Timo Räsinän - I'm indian


Är det någon som kommer ihåg parodin på Ondskan? Den där roliga när de står i skogen, ni vet "Är du dålig i magen?...." "Massa myr ägg hihihihiihhi" NÅGON SOM VET VART DEN TAGIT VÄGEN?

Plugg.

Sitter här och pluggar spanska. Det går sådär. Måste prata med läraren imorgon, för det är så svårt att göra en bra meningsuppbyggnad! Men nu har jag snart skrivit klart en text. Har också skrivit projektarbetet, detta blir super. Men fan vad stressigt det kommer att bli när man bara har ett halvår kvar att slutföra saker och ting. Får lägga i växeln och köra så det ryker nu. Orkar verkligen inte stressa när det närmar sig studenten. Stress är inte bra!
Tack och lov att vi har "plugg"vecka nästa veckan. Då får man plugga vad man vill + projektjobbet. Perfekt!
På tal om studenten. Har kollat studentklänningar på nätet. Fanns jättesnygga vita klänningar. Men vet inte ifall jag vågar att köpa en? Tänk ifall man ser en annan klänning man vill ha? Längtar till studenten. Herregud.

Snart fyller två av mina best friends år!
Nu i Januari fyller Bella 19 år!
Och i Februari Maria 18 år!
Dessa töser skall firas!

Oj oj, snart fyller man 19. Eller snart och snart, fyller i Juli. Men det är typ lite mer än ett halvår kvar. Kändes som att jag fyllde 18 igår.

HAAAAAAAAAAAAAAAJDÅE!



SNARK!

Idag vaknade jag och Anders halv ett. Jag blir stressad när jag vaknar så sent. Det längsta jag sovit är till fyra. Kände mig mörbultad. Men detta hände för 4 eller 5 år sedan. När vi var klara vid ett så ringde Ellen. Sabina skulle ha fyllt 18 år igår så jag och Ellen gick ut till kyrkogården för att tända ljus. Det var väldigt många ljus som lyste när vi kom dit.
Grattis sötSabina. Undrar hur gårdagen skulle sett ut ifall du levat. Livet hade iallfall vart helt annorlunda.
Btw, har sett klart på hela satcboxen nu. Ska se det första avsnittet igen på onsdag, kan se det hur många gånger som helst.
Förut kom mamma hem med massa filmer hon lånat, jag och Anders ska se på massa filmer nu snart. Vi önskar att vi hade chips och dipp! Men nu har mitt nya liv startat. Kosten ska ändras. Eller vafan, det räcker med att man rör på sig varje dag så slipper man ha gå-ned-i-vikt-noja. Men orka detta!
Nu vankas det lite kvällsmat. Är sugen på iskall mjölk.
HAJ.

Pizza Frites.

Hej.
Nu är det 2009. Kvällen spenderades hemma hos tub. Men jag och Anders gick hem till honom för att fira det nya året bara jag och han. Det var mysigt. Men vi hade dock inte så mycket att äta på. Anders gjorde drinkar som vi skålade/söp på tolvslaget. Och såklart massa pussar och gos =)
Vi vaknade 12 och hur sega som helst, iallafall jag. Magen var väldigt trög. Då beställde vi Pizza frites på kronoparken. Såklart hemkört. Orkade verkligen inte gå dit och få en kall pizza på köpet. NO NO.
Så första dagen på året slappade vi som fan och hann med en jättekall promenad ned till sletna konsum på kroppkärr eller vart i helsike det ligger? Mina lår hade domnat BORT. Det var jävligt kallt. Jag hjälpte till att vara pyroman när vi kom hem igen genom att tända en brasa.
Idag har jag tagit det lugnt, jag har hunnit med en promenad, två gånger. Första gången med hunden, andra med att gå till ica och köpa godis och sånt till mina systersöner. Då började det snöa. NICE, blir att ha snökrig!
Har hunnit med att sitta och måla också, så himla avkopplande och bara sluta tänka och göra något på papper. Har börjat kommit igång med det och det är rofyllt. Satcavsnitt har jag tittat på flitigt.
Snart kommer min älskling hit. HAN ÄR SÖTAST.

Längtar inte efter skolan. Jo, lite. För att studera, plugga. Tänka på plugg. Lära mig saker.
Men längtar mest efter att ta studenten!


Min älskling när han sover. Sötpoff.

RSS 2.0