Trettionde Oktober.

Brrrrrrr. Kallt det är då. Vaknade helt frusen och mina läppar är torrare än en öken. För mycket läppglans ett tag nu. Nu skall jag ha riktig lipsyl. Mina ögon är knäppa också! trötta. Hela min kropp känner sig mensig. Trött och ful.
Men i sinnet är jag på glatt humör! =D
Det är typ 50 dagar kvar till julafton. Kul, vill ha SATCboxen, det är det enda som står på min önskelista. 
MEN NUUUUU ÖRKER JAG INTE SKRIIIIVEEEEE NÖÖÖÖÖ MERRRRR.

Tjugonionde Oktober.

Vad ska jag göra idag?
- Gå ut med vovvi?
-Göra mat? (Näää orkar inte, blir nog pizza för jag är fet)
-Läsa pm
-Skriva min kuh
-Se på filmer. Mums filmer, ja det blir det nog.

Alltså, jag ska beställa pizza till mig och Johan, sedan på kvällen blire en timmes promenix och sedan glo på massa filmer. Sen är det väl antagligen jättesent och jag måste sova. Ligger väl där i mörkret helt själv och tänker på spöken (som var på det där programet). Oj.... hann inte plugga. Synd.
Nej men ärligt, fan vad skönt med lov. Känner mig helt seg och degig, det är gött.
Imorgon kommer min poff, tänk ifall han har med Gides bas?! Ojojoj då blir jag glad =D Snart helloween också (vet inte hur man stavar det, har aldrig kunnat.) då blire massa skräck! Usch gillar det men ändå inte. Hehehehhehee kult inlägg detta.
Har inget liv.  Måste skaffa ett nu, för jag ska beställa pizza nu

tio minuter en kvart, hej

Tjejen som giller pizza med bearnasiesås.

Tjugoåttonde Oktober.

Hej.
Idag har jag Anders och Johan vart i stan. Blev inte så mycket att handla heller. Fast en kjol och strumpor blevde. Träffade Emma Persson på stan också, två gånger! hähä.
Jag och Anders åkte hem och segade framför film, men under den började Anders må illa och sånt. Så kraken fick lägga sig och sova ett tag, så under den tiden åkte jag och köpte lite knäckebröd, fil och polly. Sen när Anders vaknade fick han kvällsmat på sängen. Överraskning =)
Nu blir det nog att krypa ned i sängen, så varmt och gött där med Anders.


Niklas - "Vad gör ni?!"

Tjugosjunde Oktober.

Fy vilken natt, Anders har legat bokstavligttalat PÅ mig hela natten, varför? Jo för han har vart rädd! Hihi! Innan vi somnade så tittade vi på spökprogram, riktigt läskigt! Ärligt alltså. Fast på samma gång häftigt som fän! Man kunde höra spökena. Efter det så skulle vi sova, och jag somnade ganska snabbt trots att jag var så rädd. Men senare under natten så låg Anders på mig med världens svettigaste panna, han var helt blöt! HAN ÄR SÅ SÖT. Räddpoff.
Idag blir det eventuellt plugg, typ webbdesign? hur kommer jag klara det själv? Får väl gå efter min magkänsla... min mage är hungrig nuuuu.
Igår gjorde jag och Anders en jävla jobbig promenad. Vi gick till Coop för att köpa något gott. Sen gick vi tillbaka. Jobbigt. Anders tossingar gjorde ont och jag hade jävligt ont i höfterna, men jag antar att vi fick rejält med motion. Under den dagen så "bråkade" vi. Inget jävla nonsens bråk... vi bråkade över hur vårt samhälle såg ut och vad politikerna skulle göra åt det och vilket parti som är bäst osv. Haha älskar när vi "bråkar" om allt från samhäll till filosofi. Någon utav oss ska alltid vara bäst. Undrar vilka viktiga frågor vi kommer att "bråka" om idag? Hoppas på något roligt så som politik!

Någon som vet vem Pelle Röv är? Jävligt rolig han... =D

Tjugosjätte Oktober.

BLONDINBELLA ÄR TILLBAKA!

Tjugofemte Oktober.

Idag blev det rotmos i Deje (Deje-Reje) med morfar Birger och Iris (Anders morfar) Där bjöds det på sherry! Smaskigt. Blev riktigt mätt av all mat!
Nu är vi hemma igen och jag och Anders har tänt lite ljus och är redo för att tillbringa kvällen med lite tecknad japanskfilm eller nån skräckfilm, vet inte vad han håller på och laddar hem där borta.
Jag och min familj har blivit sportiga av oss, vi har bestämt att varrannan dag så ska vi ut till kilene och springa/gå så vi kommer i shape. Imorgon är det nog ingen av oss som orkar. Jag ska köpa chips och gosa med min älskling. Vem vet, vi kanske orkar gå till Coop. Då får vi en ordentlig promenad. Är så jävla sugen på cheeseballs förstår ni. STARKA CHEESEBALLS och dricka. Men rotmos gjorde susens idag det, iallafall för magen och immunförsvaret.
Har inte tänkt på att vi har höstlov, känns inte som det. Vart är alla skräckfilmer att ladda hem? Finns ju ingen.
Nu! HITTADE ANDERS EN SKRÄCKFILM. Han sa att den verkade läskig. Den blir.
Fan vad det blåser ute, var nyss ute med hunden och det var inte direkt svaga brisar! Allt flyger ju omkring av denna cpvind. Blir nästan rädd!
Var inne på Nils blogg (Storstadspojken) (Blondinbellas pojkvän) och då hade han smygfilmat henne när de var ute i skogen och han sa: När ska du börja blogga igen då Bella? Bella: På Söndag. JAAAAAAAAAAA!
Så tråkigt när hon vart oaktiv, det tyder på att jag inte har något liv när jag läser hennes blogg. Jag ska fan satsa på att bli större än Blondinbella, så jag blir lite rik, håvar in lite cash! Men tror jag ärligt själv att jag skulle palla vara så jävla social och engagerad tjugofyra timmar om dygnet? Hehe nä.
Nåja
Var väl allt jag hade att säga.
God jul

Tjugofjärde Oktober - Frida har damp

HEJ!
Jag tror jag DÖR UTAV HUNGER. Har nyss dampat av mig på den person jag älskar mest, och nu sitter jag och skäms... Hoppas du inte är ledsen nu pga mitt jäva hungerdamp. Förlåt... kanske inte känns så roligt för dig att åka hit till en jävla surfitta nu. Ska bota det snart! NUUUUU SKA JAG BOTA DET. Botar det med 3830 liter vatten eftersom vi inte har något att äta hemma! Mamma är på spa i sunne och pappa arbetar på sitt kontor! Pappa sa att vi ska åka och handla men ändrade sig sedan när han fick reda på att jag skulle äta kebabtallrik. Jag vet inte vart jag ska ta vägen! Min mage skriker efter mat och dampen är här.

Ni ska se mig nu, helt galen, alltså jag vet inte vad jag ska ta mig till.


Älskar dig mest.
Puss

Tjugofjärde Oktober - Skola.

Ja så här "snögg" skulle man vart ifall man levde på 50-60-80 talet.


1950 - Vilken fin frisyr


1960 - Jadu


1970 - Kort hår



1990 - Krull. Ser ut som min syster gjorde på 90talet!

Tjugofjärde Oktober.

Min nya header. Blir att byta snart igen, skulle bara kolla ifall det blev snyggt. Men jag ska göra en mycket snyggare. Min skoldag idag:

Formgivninng B (3 timmar)
HÅLTIMME (58674968756 timmar)
Samhäll (2 timmar 40 min)
HÖSTLOV

Vilken skoldag.

NATTINUFFSAN.

JAG SKRATTAR SÅ JAG GRÅTER. SKITER NÄSTAN PÅ MIG AV SKRATT NÄR HAN BRÄNNER SIG. CHRIS CROCKER SÅ JÄVLA ROLIG HAHA.




Tjugoandra Oktober - Afton.

Yes nu sitter jag är och kliar sönder ögat. Känner mig rätt fräsh, mjukis, typ svettig, och trött. Blir nog ett bad innan man kryper ned i sängen och myser. Imorgon ska jag sova lääääääääääänge.
Jag ska bli basist. Skratta inte. Men det är fan skönaste instrumentet. Är ju gitarrist, en gitarrist som en gång i tiden har vart RÅBRA. Vart har allt försvunnit liksom? Något finns väl fortfarande kvar men lider min stora musikaliska förlust. Blir att öva igång! Och bas, det låter ganska simpelt men det kan vara svårt.
Men då behövs ju en bas. Hur ska jag få råd till en sådan? GRATIS! Som ni vet är ju Gide i USA. Gide är Anders bästa kompis. Anders sa idag att Gide inte ska skicka över basen. SÅ JAG FÅR LÅNA DEN! =D Tack Gide! Ska inte förstöra den.
Btw, Poffanders? Du är sötast.
Ojojoj, vilka musik idéer jag fick!

SNART KOMMER SNÖN. Nästa vecka blir det tjockisjacka på. Och tjockischoklad.

Tjugoandra Oktober.

God morgon fuckers.
Sitter här i skolan. Alla sitter och nördar med datorn. Får väl passa på att skriva ett blogginlägg. Vad ska jag skriva då? Har inte hänt något speciellt än. Jo! jag redovisade min film för en timme sedan. HEhehehehe jättekul för er att veta. Har för jävla tråkigt, men det dröjer inte länge tills det är lov. Orka genomlida en samhällslektion i 2 h och 40 min på fredag. Läraren ska bara prata om valet i usa. Kan väl vara intressant men orkeeeee. VILL HA LOV, JAG VILL HA LOV NU!! (STAMPAR MED FOTEN I GOLVET SOM ETT GRININGT LITET BARN). Imorgon är en soft dag. Då ska jag städa. Och byta påslakan till ett täcke. Får bli ett dinosaurpåslakan.
PUSS

Tjugoförsta Oktober - Afton.

DET ÄR HOUSE NU!

Tjugoförsta Oktober - Eftermiddag.

Det är något jag länge har irriterat mig på. Varför ska alltid kärringar och gubbar vara först i bussen? De tar ju längst tid att betala, ifall man jämför med undomarna som har busskort som tar 1 sek att visa upp. Än att alla ska stå och vänta....... åh.
Var bara tvungen att irritera av mig i bloggen. Sen när jag kom hem var jag glad igen för jag bemöttes av min glada hund =D

Granbussar kan dra till toaletten. Fast har hört att vi ska få dragspelsbuss 09. Gött.
Men hoppas på att jag har körkort då.
Ska sätta igång med det nu. Pappa frågade mig imorse, ska anmäla mig denna veckan iallafall! Till såndär kurs med mamma och pappa. Kursen är i min värld mycket onödigt, men aja, får väl anstränga mig.

Ska börja med "Dagens låt" i varje inlägg.

(JUST NU) Dagens: Counting crows - colorblind

Tjugoförsta Oktober.

Yo fuckers.
Idag var vi på bio på Arenan (Biblioteket). Vi såg "Ett öga rött" den var väl sömnpiller men ja, vet inte vad jag ska skriva. Sedan hade vi håltimme i tre timmar så jag Emma, Stina och Maja drog till n.kroppkärr och chillade. Vi satt hos Stini och hon gjorde gott kaffe. Efter det drog vi i Majas dunkdunka-bil till Mcdonalds och åt. Stannade där ett tag och bara var feta. Efter all mat åkte vi till skolan där vi sitter nu och väntar på religionslektion. HOPPAS VI FÅR TILLBAKA PROVEN IDAG.
Jag är shoppingSUGEN FÖR ÖVRIGT. Önskar att jag var rik.



Tjugonde Oktober - Fortfarande afton

När jag sitter här och lyssnar på musik så ställer jag frågan, när ska Muse släppa sitt nya album? HAR GÅTT ETT JÄVA BRA TAG. Muse? ifall ni inte skyndar er så lyssnar jag snart sönder ALLT. Stockholm Syndrome är min favorit, vill ni att jag ska spela sönder den? NEJ. Men sätt igång då! Och er hemsida är dryg. Är det ett mästerverk ni håller på med eller?
Kom igen.
Låt mig inte få vänta en miljard år, blir upprörd. Kan ju bara säga att jag ibland hamnar i musiksvackor, alltså = DET FINNS INGEN BRA MUSIK JUST NU. DET ÄR BARA MASSA SKIT. Så snälla, rädda mig MUSE.
Anders trodde inte att jag blev glad för min Metallica biljett han köpt till oss båda. JAG SÄGER BARA: KYSS MIN BEJBIAN. Klart jag blev! Så kom inte och säg något annat. Du vet inte hur mycket jag skrytit och gjort folk avundsjuka. Förutom vissa då som inte brydde sig (Antagligen gillar de inte Metallica) Så poff, SKIT NED DIG =D Skulle kunna krama ihjäl dig, ifall jag kunde, mina armar når inte runt dig efter gårdagens dammsugare (punchbit) höhöhöh, så jag får pussa ihjäl dig istället för att visa min uppskattning! PUSS =D


Tjugonde Oktober - Afton

Orkar jag verkligen att gå ut och gå i detta råa ruskvädret? Ja det får bli. Att äta 6 dammsugare (Punchbit) sätter sig. Det blåser så det blinkar i ljusen i hallen. Vågar man gå ut? Jaaaaaa. Orka vara fegis! Jag är trött efter denna skoldag, vaknade allt för sent men hann med bussen. Svenskan satt vi med filmalys, och jag har valt en mycket bra film. Hehehehe ryser av den filmen. Typisk Frida film.
Ska tydligen ha en debatt med en som heter Niklas! Anders påstår att jag kommer bli ägd. Men nej nej nej älskling =) Kommer vinna mohahahaha. Det Niklas inte vet är att han ska bli min body guard på Metallica i Mars. Han vill inte dö och jag vill inte dö. Anders kommer defenitivt dö... av lycka när han står och tränger längst fram till sitt favoritband. Naw söt =) Bäst man laddar upp inför konserten, kan redan halva albumet utan till. Ifall jag ska ha några önskelåtar så äre:

That was just your life
All nightmare long
King nothing
Blackend
One
For whom the bells tolls
Battery
FADE to black
Master of puppets
OCH SÅ VIDARE...

De kommer nog spela fler låtar =)

Ifall vi ska prata om musik så kan jag bara säga att Veronica Maggio kommer till Karlstad 15 November (Arena). Just nu sitter jag och lyssnar på Sonic Youth (Mycket bra) Men suck... min mp3 fuckar + att jag har spelat sönder Sigur rós som finns på den. Vågar inte installera iRiver på macdatorn, tänk ifall den dör? Får väl tjata lite på Poff och fråga snällt ifall han kan hjälpa mig (A).

MEN TJA, NU SKA JAG GÅ UT OCH SPRINGA/GÅ.


Sigur Rós.


Tjugonde Oktober.

Sitter i skolan. Har webbdesign. Alla kan. Förutom jag och Emma P. Vi kämpar med att förstå fast vi ibland kan få ryck. Prova på dream weaver killar och tjejer, lär bli er mardröm. Vi har TVÅ timmar kvar av denna underbara lektion. Haha idag var vi jättefå i klassen. 14 personer. Vi blir nog fler när vi ska på bio imorgon.
Sen efter skolan måste jag köpa en spray, mitt hår är platt som en pannkaka. SEN NÄR JAG KOMMER HEM SKA JAG SLAPPA.

Höstlov approaching.

Ja hej igen.
Sitter här och är djup med min KUH-uppsats. Det som behövs då är Nine inch nails - The frail. Då blir man djup och tänker massa filosofiska termer. jag älskar't! Redovidning imorgon? Jag vet inte... står ju v. 43 & v. 45. Kör nog på vecka 45.
Innan Anders åkte hem åt vi upp gårdagens pizza, jävlar vad mätt jag är nu. Och fetto. Imorgon och veckan framåt blir det att gå långpromenader. Det är så skönt att bara släppa alla skolsaker och bara röra på sig. Då kommer man hem och tar skolarbetena med storm! Veckan kommer gå fort. Sen blir det chill och massa massa skräckfilmer =)

Och såklart tända ett ljus på Sabinas grav.
Jag saknar dig så mycket.


Nattinuffsan allihopa.

Söndag!

Hej.
Idag har jag, anders och familjen vart hon syrran för hon nyss fyllt år. Vi åt massa fika (DAMSUGARE, SOM ANDERS PROPPADE I SIG + MASSA GLASS) Jag åt också jättemycket. Puss på dig Anders.
Det hände värsta grejen innan vi åkte! Anders ramlade ned för min stentrappa! Först skrek jag: POFF! och sprang för att se fall han mådde bra. Sen så tänkte jag "Fan vad kul det såg ut!" och så började jag skratta som en buse. Usch skadeglädje. Tycker synd om min bejbian, har retat Deje-Reje (N) så mycket den här helgen. Men bejbiano, jag älskar dig! mest =) och det vet du. Det är bara kul att reta dig för du blir så grinigtsöt! Nu ligger vi och tittar på en film, tropic thunder. Ska nog lägga bort datorn och krypa ned mig brevid Nallen =)

Hej.

Mag nus.

Hallo.
Sitter här och drunknar i internetvärlden! Har fått en ny blogg-person nu att följa nu när inte blondinbella är aktiv, MAGNUS UGGLA. Han skriver roliga saker tycker jag. Han ska jag börja följa! Senare blir det nog att plugga och titta på film med min älskling, han är alltid så himla go =) puss.
Det blir nog frukost nu för Anders börjar bli lite jag-har-inte-fått-frukost-grinig. Sött! Bäst vi skyndar oss upp till köket.
Snart är det höstlov, hoppas denna vecka går fort.


nörd

Kvällen har vart mysig, myst med Anders. Nu ska vi sova, tror jag ska dänga han lite först, han vet att jag alltid vinner över han för han är så svag :D hihihihi.
God natt,

Lördag.



Hej!
Har nyss planerat med mina vänner om födelsedagen. Det gick snabbt! Så nu sitter jag och poff här och pluggar. Snart ska vi göra lite mat, eller beställa mat eftersom vi är ensamma hemma. Är snart klar med min kulturhistoria. Jippie. Min farfar fyller år idag, grattis farfar. Det är därför jag är ensam hemma eftersom min familj är i Eskilstuna för att fira farfar. Jag var tvungen att vara hemma, mycket plugg och sånt. Förlåt farfar. Men Grattis. Farfar ska få min höstträd-ljushållare som julklapp! haha hoppas han blir glad. Tror jag snart ska mixtra med min header medans Anders pluggar som en snorlax. Sen får det banne mig bli mat!
TJA.

Glad.

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER. ÄLSKAR ER!
Ni vet vilka ni är :)


Blä!

Någon mer som har skolfotot? OMG VAD FUUUUUUUULT. Åh aja, har misslyckats 3 ggr nu men som tur är så var detta mitt sista skolkort N Å G O N S I N. Såg ut som en gris med fetto armar. Hahahahha kan bara skratta åt mig själv.
PÖSSHAJ. Inge mer godiz!
Ser ut som en ihop sjunken potatispåse bara för att jag inte sträckte på mig! Men nu ska jag sluta tänka på detta, och istället kolla på tv eller nåt. Eller trösta mig med något gott....... NÄ SKULLE INTE TRO DET :D

Gött med helg.

TITTA MIN NYA HEADER! Eller jag hade ingen förut. Men titta vad jag har varit kreativ. TACK EMMA LINDELL för att du visade mig, löve på daj! Nu kommer jag sitta typ hela tiden och göra om headern. Vilket kommer bli nice. Vi slutade tidigare idag, har nyss redovisat om Kristdemokraterna. Haha lätt IG, för vår redovisning bestod bara av hård kritik mot kristdemokraterna än de andra redoviningarna. Nu sitter jag i skolan och väntar att mamma ska komma förbi och hämta mig efter hennes träningspass. De håller på att duka upp massa grejer och städa på skolan nu, det är ju spektrum imorgon. Det kommer massa folk som typ vill se vad denna skola gör osv. Staffan Hellstrand kommer imorgon och spelar. Spektrum var jag på förra året men inte i år! Det blir att sova, sova och sova. Med min älskling. Massa pizza och massa gött. Blir fint! Sen ska jag ju träffa mina bästa vänner i helgen för att planera lite.
Idag blir det godiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz! göööööött.

Det blir flålundra kronor! HAJ.

God natt.

God natt på er. Btw, var det någon som hörde att det åskade inatt? Det gjorde jag! Är rädd för den, men har också en respekt för den. Har alltid varit en nörd på vädret och dess utvecklingar + NASA! Uppskatta hur många timmar jag har nördat nasa tv? Många iallafall. Har väl inget liv höhö! Ändå så har jag en lat inställning till matte och stort intresse för jobb som kräver matte a, b, c, d, e, f! Hur ska det gå.
Naturkunskap efter höstlovet kommer bli KUL. Lucky me!
Jag är ful nu. Jag har redan läst lite naturkunskap för nöjes skull. Är jag nörd nu? :$ Mm

Käring och pizza.

Kom hem från skolan två idag, när jag kom hem drog jag på mig mys/ut-och-gå-outfiten och gick till banken för att sätta in mitt studiebidrag. Sedan ringde min käring! =) ELIN! Hon hade nyss slutat så vi bestämde oss för att leka. När vi kom hem till Elin värmde vi på en varsin panpizza. Sedan chillade och skrattade halvt ihjäl oss =) Var mycket trevligt att träffa min käring. Sedan ringde min älskling! det blir tydligen Metallica i mars, dretskojj! =) Hoppas han har bil då, höhöhöh! Och hoppas att JAG har bil då!
Måste fan komma igång att köra lite. Måste komma iväg på tre-timmars-jag-lyssnar-inte-på-vad-billäraren-säger-informationen först med min mamma och pappa.
 Får bli snart. Vill ha en bil.
Nu ska jag sammanställa parti skiten, och jag tycker att ni ska köpa en välkammad utter.

Digitalt skapande!

Gris.
Så här ser det ut just nu. Typ 20 minuter kvar till mat. Min mage skriker efter baconlimpaaaaa.

Gott.

Today ska jag stanna kvar efter skolan! Blir plugg med Niklas och Sandra. Måste bli klar med partiredovisningen som vi har imorgon. Jag ska skriva om Abortfrågan och hur det skulle se ut om kristdemokraterna skulle sitta i makten. Ja! Nu sitter jag här i skolan och nu kom Stamatis så nu börjar lektionen. Är lite borta när det gäller Digitalt Skapande, har missat en gång och då har man missat mycket! Men det ska jag ta igen idag.
Jag är hungrig! idag bjuds det på:

Torsdag 16/10

Chapinjon & baconfylld köttfärslimpa
Fisk gratäng m. räkor i vitvinsås
Ärtsoppa/Blomkålsoppa och pannkakor

HAHA NÅGON SOM SER FELSTAVNINGEN DE HAR GJORT?
det blir nog CHAMPINJON & baconfylld köttfärslimpa.

Imorgon blir det:

Fredag 17/10
Helstekt kotlett m. choronsås
Kyckling klubba m. currysås & ris
Panerad hokiefile m. tartarsås
Pasta m.Lax & spenat

DET BLIR KLUBBAD KYCKLING. heheheheh

Har håltimme.

Hjärtligt ihjälkommna ska ni våras!
Har håltimme nu. Pluggar partidret, kristdemokratsbajs med Niklas. Här kommer lite KUKNÄSTORNET. =D
KANINBALLE



Ska äta kyckling med bandspagetti.

Dags för kulturhistoria! Religionsprovet gick bra idag! Svarade på alla frågor, men den sista frågan var lite knepig, bara skrev något. Äh skitsamma får gå som det går. Nu ska man bli flummig för nu ska jag "in" i en tavla och hälsa på alla renässansmänniskor. Roligt men krångligt. Köpte en ny jacka idag, den är varm och go =) OCH ROSA! Mörkrosa. Den var lite söt.

Innan plugg måste jag äta nånting, det blir kyckling med bandspagetti! MUMS!
+ måste gå på promenad innan plugget också (Ifall jag orkar).

Uppdaterar senare ifall det har hänt något.

Ja.
Min nya jacka.

Plugg.

SNART KRISTENDOMSPROV. Emma Niklas och jag pluggar!

Plugg.
Jag innan skolan idag, plugg plugg OCH PLUGG

Påminner mig själv.

P.S  till mig själv: SÄSONGSSTART FÖR HOUSE NÄSTA TISDAG.

Tummen tittar på natten!

Hej.
Sitter här och nyss gått igenom Kristendomen en gång innan det blir läggdags. Provet måste gå bra imorgon, har banne mig pluggat som en batterikanin! Har lekt med min älskling i helgen. Vi tittade på Dracula-kvällen på svt2 i lördags. Det var intressant och scary! Efter dokumentärfilmerna började en film om Greve Dracula från 70talet. Den var läskig! Jag erkänner att jag blev lite rädd, men jag vet en som var räddare hihi! :)
Om några dagar ska jag och tjejerna samlas för att planera grejer till en födelsedag för en speciell person, trevligt :) Kommer bli bajsbra!
Blev sugen på proviva nu! Med skogbärssmak!

Jag säger bara LÖL! Mina pengar på fonden har sjunkit rejält! Kommer vara fattig när jag ska flyttar hemifrån! Jäklans finanskris. När det stiger ska jag fan sätta in pengarna på e-sparkonto!
Men nu har det stigit igen såg jag. Bra hörrni!

Denna veckan har jag ganska mycket att göra i skolan.
Det känns så iallafall.

Detta skall göras:
-Matte
-Nationella (PM)
-Prov i religion
-KUH



KUUUUUUL. Prov kommer bli kul! Det är skoj att sitta och plugga som fän! Men uppsatser och sånt kan dra.

Akta er för dracula! MOHAHAH.

God katt.


PICK!

Idag vaknade jag kl. 0600 av att Anders skulle upp och köa till biljettsläppet för AC/DC. Jafg vaknade i chock, kalla händer och en massa pickattacker. Men nu ligger han här trött och sover brevid mig och jag ska sätta i gång att plugga kristendomen. Sen ska jag väcka honom med att picka sönder honom, eller så är jag snäll och låter han sova tills han vaknar =) hmm, picka eller vara gozz?

Absofuckinglutley.

Anders säger: blablablablablabla =) vill bara pösse på honom, han är så go. Han är naken, jag är också naken. Hehehehehehee (Skiter fullständigt i vad ni tycker, vi älskar't så töst). Anders blev glad för jag gav han en liten present, skiva med Flaming Lips =) (Dom är bra). Igår var jag blind... hade ögonmigrän! det sög. Jag sov bort hela dagen och tappade tid till att plögge. Men som tur är så ska Anders förhöra mig i helga! Fast kan typ allt ändå men det är bra att plugga mera. SAKNAR ELIN, BELLA, ELLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag fick jag 8/12 på samhälls testet.

Hej.


Anders present =)
Anders present =)


Plugg!

Hejsan!
Sitter här och lyssnar på Depeche Mode!
Ska snart plugga religion, har ju prov på tisdag nästa vecka. Men först måste jag se klart på The Hills! Har blivit riktigt beroende av det nu, jag gillade det inte förut. Men nu sitter jag fastklistrad varje dag.
Sedan efter det blir det att gå en långpromenad och sedan äta gröt och plugga samtidigt.
Imorgon har jag muntlig redovisning, eller en presentation. Skitsamma det är klart nu, då får det gå som det går.

Som avslutning på denna dag blir det Sex and the City! Älskar den serien =)
Men nu måste jag sluta nörda blogg och sätta faaaaaaaart.

Ciao!

JA.

DEPECHE MODE TILL ARVIKAFESTIVALEN!

Då måste de komma till Roskilde annars blir jag ledsen! Upprörd, tårögd och ledsen helt enkelt. Får hålla tummarna att de kommer till Roskilde =)

Bäst helt enkelt.

Imorgon är det måndag.

God katt.

Sitter här! Ska snart sova. Måste fixa mina naglar först, måla om dem, fila lite. Imorgon väntar en skoldag och jag pallar inte en viss lektion, men det är bara att bita ihop. Härligt väder imorse alltså! Storm. Vill ha mer, det är så hösten ska vara! Regn och löv =D Höst är verkligen mysårstiden, det är då man sitter och myser med filt och varm te! Vintern väntar, det är också mys, men då ska det vara RIKTIG VINTER. Snö och iskallt, ingen jävla slask. Gillar sommaren och höst, vintern. Men våren hatar jag! Det är då man känner sig så jävla ful och enormt trött! Kommer nog gilla våren som kommer, för då närmar sig studenten och det ska bli så skönt att bara springa ut! Hej då skolan! Tänker inte att plugga på en gång! (Tror jag) beror på ifall man hittar ett jobb. Ett år ska bestå av jobb och resa och sånt. Ska försöka att hitta ett place att bo på. Fast... det är bra att bo hemma sen när man ska börja plugga igen. Knepigt detta. Tiden kommer skena iväg och sen står man där... fri. Fan vad jag önskedrömmer, måste vara lite realistisk. Svårt att hitta jobb i dagens samhälle. Heheheheheheehe
Helgen har vart bra. Mest slapp och mys med älsklingen, det sitter inte fel =)

Oj vad jag har skrivit!

Ses!

Kool thing!

Hej alla gökar!

Fy fan... vilken... kväll... det var förrgår (Fredags). Jaaaaaaa haha.VAD HÄNDE MED MAJA? Går fram till en främmande person och bara tar på huvudet och säger: "Vad gör du???" Typ som Niklas uttal "Vad gör ni?" Hahaha. Det var en kul fredag! Louise bor jävligt högt upp! Så man kan kasta ned mjölkpaket! Haha Lottie.
Vid typ 23 drog vi till stan, skulle typ ut på krogen, Alla försvann haha, så jag och Elin och Emma drog till Bk och kissa. Sen blev det mörkt kommer inte riktigt ihåg. Träffade min älskling hemma hos Henning som hade överraskningsfest för Jesper! Jag var pinsam...
Men jajaj, slutar tänka på det nu heheehe.
Anders ligger i min säng nu. så Ska tvinga han upp så vi kan gå ut och gå (Köpa godis?) och sedan mysa till film? =) Låter myspys!

Bajs på er!

Snopp och sånt.

Hejkatt!

Ganska slö förmiddag, typ bara jag, Emma L, Hanna och Niklas i skolan. Vi sitter här och pratar allt från bajsig penis till enhörningar.Vanlig dag på fugik alltså! (Ni skulle hört igår, det var inte nådigt.)
Om typ om en timme börjar det segaste jävla lektionen någonsin, SAMHÄLL! Den är typ tre timmar lång. Hur kommer jag orka?
Ikväll blir det party hemma hos Louise. Ska bli riktigt kul! heheheheheeheheheh. Senare denna kväll, eller natt? ska jag möta fulle Anderspoff på torget och sedan åka farliga 622an hem till Hammarö. Hoppas den inte är smockad med amöbor!  Längter efter att dricka en skvätt vin och bara bli galen, var ett tag sedan! 
Nej nu ska jag nog snart sätta mig och titta på Charlie the unicorn med Niklas, eller typ Rubber Johnny! Vi giller't.
Ja.


Fäll ned pungen och landa!

Frida

Mitt första försök.

Hej alla isterklumpar!

Frida här. Vad var då min första tanke när jag skaffade blogg? Nu satt jag i typ fem minuter och funderade på varför, men min hjärncell jobbade inte för det ögonblicket. MEN VÄLKOMMEN FÖR FAN!
Just nu vet ingen att jag har gjort en blogg, hehehe.

HEJDO ALLIHOPA!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0