Söndag.

Idag är det första advent. Jag har inte satt upp en adventstjärna i mitt rum än. Får jag göra sedan. Ligger och chillar med min älskling. Min poffipoff =)
Så himla sugen på godis, har inte ätit det den här helgen. Så en påse godis skulle sitta.
Har inget att skriva. Vore att trycka godis till en film...?




Här är min älskling galen =D han är sötast.


Jag är mörkblönd.

Sitter här och gör mig iordning inför kvällen. Snart kommer Emma Lindellan och hämtar mig, sedan bär det av till Tjäderstigen! Det finns ett fördelsedagsbarn där. Det kommer bli trevligt.
Så här blev resultatet av färgningen tidigare idag!


Bestämde mig för att gå tillbaks till min naturliga hårfärg... igen

Stina 18 år!

Har nyss kommit hem. Har färgat håret på clipodrom. Gah! Så skönt att utväxten är borta. Nu har jag samma hårfärg jag hade i 8an haha. Alltså min naturliga. Höll på att dö av hunger när jag satt där i stolen och blev ompysslad. Efter färgningen gick jag och köpte present till Stina som fyller år idag! CONGRATZ TJEJEN. Blir att åka hem till henne ikväll och fira!
Nu ska jag äta lite mat. Sedan blir det duschen.
HAJ!

Efterlängtat!

Nu är det helg. Efterlängtade helg. Provet är gjort och det gick nog bra. Svarade på alla frågor! Denna helg tänker jag inte tänka på skolan. Hjärnan håller på att bli error. Mitt huvud gör ont! är hungrig. Blir att hjälpa mamma med maten!
Uppdaterar senare. Nä tänker jag fan inte göra! Ska mysa med Anders då =)

Redovisning och prov!

Sitter i skolan och är jättetrött! Skulle göra vad som helst för en säng just nu! Men dagen idag är inte så lång. Det är ju tur. Lektionen vi sitter och väntar på ska vi redovisa kulturinrättningar. Sedan är det lunch och därefter KUH-prov. Ska hem sedan och lägga mig i ett varmt bad, skönt. Sedan kommer älskling! =)
Imorgon ska jag till frisören och färga mitt hår. Någon som sett min utväxt? Fet är den iallafall. Sen på kvällen bär det av till Stinak som kommer bjuda på mycket god mat! Den lille tjejen fyller år imorgon!
Skriver något sen. Har ju håltimme.

Tjo.

MVG

Nu ska jag plugga! Rensässans och barock! Fick tillbaka uppsats "Jag var där..." idag, JAG BLEV GLAD! JAG FICK MVG!
Har en lektion kvar i matte också, så nästa torsdag vid den här tiden är jag mattefri. G i matte B. Tjoho.
Har inte tid att skriva. Plugg nu.
haj
Saknar min älsk!

"Momento Mori"

Sitter här och pluggar Renässansen och Barocken. Renässansen är lätt som en pläpp. Barocken med för den delen, fast det är typ jättemycket man ska kunna? Orka läsa om teater och dans? Just nu fokuserar jag mig på det viktigaste inom konsten. Det andra tar jag imorgon. Jag har ockå gjort klart "Pälsen" så snart ska den skickas till Vickan.
Måste få ordning på mitt skolliv! Känns som att jag glömmer bort allt som ska in! Det vara späs på med mera inlämningar och uppgifter. Man liksom drunkar i det och dessutom tappar greppet. Så min lösning är att köpa en STORT block som jag ska ha med till skolan och skriva ned ALLT så jag inte glömmer bort. Annars sitter man där dagen innan inlämning och stressar livet av sig. Men nu är allt under kontroll. Allt jag behöver att fokusera på nu är provet på fredag.
Woho. Pratade med min spankalärare idag. Så nu har jag fått böcker. Nu är det bara att sätta igång. Jag är på steg ett och är den enda personen som pluggar på steg ett. Alla andra har läst spanska förut och är på steg tre. Men jag vill faktiskt lära mig ett språk. Bryta lite från "designiga" lektioner. Läraren är verkligen jättesnäll och verkar väldigt förstående! Själva kursen kommer vara på internet, detta är en distanskurs.
Aja. Nu måste jag finslipa texten på "Pälsen".

Fast fan! Jag orkar inte återgå till plugget. Vill bara sitta här & surfa.

Träffade Bella idag på bussen. Båda var trötta. Vi pratade om hur fan vi ungdomar ska klara oss efter studenten. Vi kom fram till att vi kan sälja godis skitbilligt i Norge (Eftersom det är så dyrt). Haha starta eget alltså! Aja vi får se hur det går. Blir nog att stanna kvar i Karlstad och kämpa sig till ett jobb! Vet inte hur jag vill göra, om jag ska plugga vidare eller skaffa ett jobb. Vill ha en paus från pluggandet känner jag.

Herregud, min bror sålde Rockband set:et idag! Nu har han inga trummor eller gitarrer kvar! Det som var så kul. Han hade nåt annat på gång, han ska köpa något annan rockband dret som är mycket än det han hade? Förstår inte riktigt vad han menar men. Iallafall det var några från Kronoparken som köpte det. De gillade vår hund.

Barockt!

Ja. Sitter här och försöker plugga. Fastnar vid tvn hela tiden. Men nu ska jag sätta mig långt ifrån tvn och nörda i mina papper och sånt. "Pälsen" ska vara inlämnad idag också. Får skicka den ikväll.
Är så bajstrött. Blir en tidig kväll idag. Som sagt 9 timmar i skolan imorgon är inte att leka med, så utvilad måste man vara. På lördag ska jag till frisören och färga mitt hår. Har en fet utväxt. Så det blir att ta bort den och kanske lägga nya slingor. Mot kvällen blir det middag och sånt hos Stinak. Väldigt trevligt! Undrar vad hon önskar sig?
Juste! första advent på söndag! Nu närmar det sig. Uppdatarar senare ifall jag inte har somnat. HAJ

Fiskbuller.

God morgon!
Snart dags att åka till skolan för en 2 1/2 timmes Samhäll. Sedan ska man hem och plugga lite. Just nu sitter jag och äter frukost. Till lunch blir det fiskbullar, har bara hummersås. Men det får duga. Fiskbullar är MUMS. Imorgon är det torsdag, och då väntar en jävla dag alltså, 8.15-17.00. + en håltimme! Då blir det utvecklingssamtal med Vickan.
Igår började jag att träna lite hantlar. Så jag får lite form på mina armar! Idag känns de som spagetti. Usch vad svag jag har blivit. Tyckte 1 kg var jobbigt i varsin hand. När jag tränade på Nautilus så var jag ett monster. Nej nu djävlar blir det att pumpa.

Om typ 10 minuter går bussen måste borsta tänderna och ta tandtråd!

HAJ

PMS.

Ja. Varför får man pms? Det är fan jobbigt med det. Det går liksom inte att kontrollera. Det händer bara att man får värsta rycket i humöret. Ena stunden skrattar man tills man nästan kissar ned sig och sen kan man bli ledsen av typ ren nonsens? Det är konstigt detta. Varför får man pms? Hm, detta ska jag ta reda på.

Okej! Nu har jag läst lite om detta.
Pms infaller 3-10 dagar innan mens. De flesta får problem med äggstockarna (blä) men det psykiska området dominerar. Man blir lätt nedstämd och humöret är en berg och dalbana. Vi kvinnor blir känslomässigt instabila. Varför? Forskare tror att det beror på en överkänslighet i hjärnan för progesteron och dess nedbrytningsprodukter. Vad kan man göra åt sin pms?
JO LEV ETT SUNT LIV ELLER ÄT BRA P-PILLER. Men det går inte att undvika humörsvängningar innan mens. Alla kvinnor har det. Så ja, vi får leva med detta äckliga pms. Man ska undvika att ha ett stressigt liv.

Hahaha här sitter jag och skriver om pms mitt i plugget.

Men? varför ska kvinnan ha mens och föda barn och allt? Kan inte killar ha nåt? Hahahahah glömde bort, de lider pga av kvinnans pms =D LÖL.

Stackars min Anders =)<3

Ja.

Hittar ingen bra musik just nu. Har liksom inte fått den där wow-upplevelsen på jättelänge. Så sorgligt! Är i en musik-upptäckar-SVACKA! Men lyssnade lite på En djävulsk romans albumet jag en gång var helt galen i. Tyckte filmen var så jävla bra. Kollade på den typ varje dag. När jag och Elin var yngre och var mensiga/pms/godissugna så tittade vi på den. Vi grinade varje gång Ryan Philippe dog! Kunde varje replik i filmen. Men nu är den filmen borta!
HAHAHAHA. Ja fyfan den måste jag ladda hem. Cruel intentions 2 och 3 är värdelösa. Se inte dom. 1an är bäst! Se den.
Aja, en utav mina favoritscener är när Sebastian (Ryan) försöker få tag på Annette (Reese) (DE ÄR OSAMS OCH HAN INSER ATT HAN ÄLSKAR HENNE) Han måste hinna fatt Annette innan hon åker med tåget hem. Han lyckades hinna innan tåget ens åkt. Annette åker upp för rulltrappan och glimtar upp och där står.... Sebastian! SÅ ROMANTISKT. Och då kommer låten Colorblind som spelas av Counting Crows. Hittade en annan version av den låten. Vet inte vilken version som är bäst. Jo, counting crows.



FRÅN FILMEN



Annan version

Smink.

Kvällen var väldigt trevlig! Sminkpartyt var kul och vi höll oss för skratt. Vet inte varför jag och Elin höll på att spricka av skratt? Vi höll oss och försökte undvika ögonkontakt för då hade jag pruttat och skrattat ihjäl mig för ingenting (?) Haha. Aja. Vi fick göra handscrub och sånt. Sedan prövade vi foundations (Mary key produkter!) vi blev snögga! På lördag ska vi dit och köpa sminkprodukter och få 20 % rabatt. En mycket trevlig kväll med världens bästa vänner!

Har precis gjort klart instuderingsfrågorna om barocken och renässansen - Lätt som en pläpp.
Kalla mig sjuk i huvudet men jag längtar tills på fredag och göra provet. Det är fan mig kul att ha prov på något man är intresserad av. Kulturinrättningarna då? Ska det redovisas på fredag? Haha, visst det går bra för min grupp? Fast Hanna skickade ett mail till dem idag. Så det är ju rätt nice.

Ännu en lång vecka tills man får träffa älskling. Får bita ihop. Saknar dig :-)
Imorgon ska jag nog äta fiskbullar!

PÖSS.

Oj oj oj.

Usch blä bajs. När jag vaknade i morse så fanns det inget varmvatten! Det var kallt hela tiden. Så jag sket i att duscha. Känner mig så äcklig just nu.  Men har ju bara en lektion idag. Hoppas stamatis inte får barn idag för då har jag åkt in till skolan i onödan.
Senare ikväll ska jag och bruttorna till Zakrisdal och gå på sminkparty. Det är Elin och Jodit som ska få sina presenter.

Uppdaterar senare!

Lugn kväll.

Ikväll är det en lung hemmakväll. Gick till filmcentralen med bror min och skulle hyra film. Vi hade vovven med oss så det blev inte så lätt att bestämma en film. Så vi köpte godis och gick hem och tittade på Scrubsboxen. Nu sitter jag här med mina föräldrar och tittar på SvenssonSvensson. Är så himla trött.
Inatt får jag nattbesök av en föllegöbbe, nämligen Anders hihihihi.
JISSES! Johan tipsade mig om en film som kommer på bio snart! ABSOLUTFRIDAFILM. Filmen heter The day the earth stood still. KOLLA IN TRAILERN.
Vill gå på den! Vill gå på den! Vill gå på den!



Du är en slemmig torsk!

En slemmig torsk i en brödrost.

Nu ska jag sjunga en visa om kärlek
Glass
Gröna ängar och King Kongs tass
Jag är dum
Jag är seg
Du simmar i en jättedeg
En slemmig torsk
En slemmig torsk
I en brödrost
En slemmig torsk
I en brödrost

Jag stoppar upp fingret bakom en tapet
Vad är det jag känner
Jo en klibbig smet

Jag sjunger som jag vill!

En slemmig torsk
En slemmig torsk
I en brödrost
En slemmig torsk
I en brödrost

God katt.

MYSTERIET PÅ GREVEHOLM!


The great gig in the sky.

Usch. Ligger här i min säng och snorar och nyser. Blev ingen skola idag, måste vila upp mig. Ingen rolig förkylning. Ligger och kollar på nyheterna som alltid. Mohahaha snart är det väder. Kommer bli en kall helg. Gynnar min förkylning? Nä. Det är faktiskt så att man inte blir förkyld av att det är kallt utan det är en bakterie/virus man blir sjuk av. Imorgon kväll kommer min älskling och tar hand om mig hoppas jag hihihihi =) Har längtat efter han som fän.
Min smak och lukt känsla is ERROR ERROR. Tråkigt, när det är fredag och allt. Det är då man ska äta godis och chips.
Måste lägga upp en låt Anders skickade. Hade glömt bort den! Jag var helt galen i denna låt för fem år sen. Det är en nostalgilåt. Tänker på Mörmoskolan och musiksalen haha. Bertil Engh cool kille. Han spelade in rösten för piff och puff och har en egen orkester. COOL MAN.

Nu måste du lyssna på Pink Floyd - The great gig in the sky. Den är så JÄVLA BRA!

Nittonde November - Ännu mera snor.

Ännu mera snor. Fyfan vad dåligt jag har sovit inatt. Min näsa var täppt! HELA NATTEN. Ingen nässpray hade jag. Sprayade allerginässpray men det funkade inte! Sov i sittställing också. Det var jobbigt. Som miranda i SATC sa "Jag var elefantmannen" Haha, längesen jag såg på ett avsnitt nu. Det blir till kvällen. Men just nu ska jag laga mat. Jag ska laga kycklingwok. Fräser wok och kyckling i wokpannan och kokar nudlar. Serveras med en god sås. Mums! Ska plugga lite kulturhistoria sedan.

TJAAAA

Artonde November - SNOR.

Det har vart en relvativt lugn kväll för mig. Lite chill och lite plugg. Det var inte som igår då jag var hysterisk på muntliga anförandet som jag gjorde idag. Kändes väl rätt ok. I mina öron hörde jag mig själv säga: bleblablabobobobläääblööööö-stammar-stammar-blablablabla. Men aja gick nog bra. Minuterna stannade på 4.32 min. under 2 min är ig och över 5 min är ig. Vilken tur jag hade.
Nu lutar det åt att dricka något varm, jag har nämligen blivit förkyld och snoret bara rinner. Nysattackerna bjuder på slem av den tjocka sorten. Bläeh!
Åh ska bara sätta mig framför tvn nu och slöa. Juste! imorgon ska det bli snö, och till helgen minusgrader. Woho!

Nej, har banne mig inget intressant att skriva ikväll. Ska lägga upp en låt sen här på bloggen, orkar inte just nu för nu ska jag göra lite the!

PÖSS

Artonde November.

Surt för mig. Jag skulle gjort samhällsläxförhöret idag, men jag hittade inte Magnus. Han hade väl glömt bort mig. Så ja kära vänner, jag sitter i skolan 2 timmar för tidigt. Eller ja nu är det typ 45 minuter kvar tills jag börjar. Fick en heldel gjort på dessa två timmar, övade på anförandet och skrev en mindmap. Jaha? När ska jag göra samhällsprovet då? Kan ju inte imorgon. Får fråga honom ifall jag kan göra det på håltimmen på fredag.

Aja, längtar tills denna skoldag är slut. Då ska jag och mamma till team sportia. Ska se ifall jackan kommit in i rätt storlek. Jag måste köpa nya skor!!! VARMA. Har ju trots allt lite pengar kvar på kontot. Mina strumpor är blöta och kalla just nu av dessa vårskor jag envisas med att ha på mig. Får skylla mig själv att jag väljer sånna skor en dag som denna. Usch vad jag klagar idag, är typ pms tror jag =D haha.

Oj, det gick förbi en på min skola med VÄRLDENS högaste klackar. Det var banne mig över 10 cm iallfall! om jag skulle ha det skulle mina fötter så skulle de gå av!


Sjuttonde November - Ny syn, sparade pengar.

Fan vad skönt! Fick mina linser idag. MED NY STYRKA. Ser som är falk nu! Seendet är inte dubbelt (brytningsfel) eller jobbigt suddigt. Ser perfekt. Nu skipper jag sitta och anstränga ögat så att jag får huvudvärk eller skrynklar pannan. Nu kan jag bara titta utan att kisa. Jippiiiiie!
Har läst igenom samhäll. Det gick riktigt bra! Det har sjunkit in sen igår. Men man vet ju inte vad man får på pappret imorgon. Ska äta något snart, det behövs! Magen kurrar!

Åh! var på stan en liten stund idag, hittade snygga kläder! Men ekonomin höll mig tillbaka, men när jag senare gjorde ett kontoutdrag så hade jag över 1000 spänn! Herregud! Jag har sparat?! Ska hålla ut till nästa studiebidrag. Fast först måste jag betala Anders hundrafemtio kronor för trosorna och lägga ihop pengar till sminkpartyt för Elin och Jodit den 24e. Hihi Frida har pengar.


ÅH! Min hund ska alltid bita i mina saker! Varje dag ska han dra fram mina skor eller mössor. Igår låg han och sov på min sko. Haha det var faktiskt ganska sött. Just nu har jag tagit ifrån honom min mössa som han låg och bet i. Jag är hans lilla bitch tror jag. Han ska alltid dra i byxbenet när jag inte ger honom uppmärksamhet. Han beter sig inte så mot min familj utan det är bara jag som är utsatt. Det är nog bara för att jag matar honom med mat. Morr på mig!

Money money money must be funny.

Sjuttonde November.

Sitter på Digitalt skapande lektionen. Snart ska vi redovisa. Efter detta ska jag hem och plugga röven av mig. Det får fan gå som det går imorgon. Måste ladda upp med något gott att snaska på när jag pluggar. Blir typ vindruvor eller godis hehehe.
Efter det blir det en promenad innan solen går ned. Nyttigt med sol ju.
Har inget vettigt att skriva just nu.

HAJ

Sextonde November - NATTINUFFSAN.

Avslutar denna dagen med en låt. Mogwai är sömnpiller.
Mogwai - Tracy

Sextonde November.

SKOLSKIT. Får damp. DAMP!!!!!! Svinmycket i samhäll ju. Det är ju banne mig ett prov? Läxförhör är det INTE. Sitter här och är bitter och stressad. Broshyren ska jag skriva ut igen för det var hål i papperna. Ser förjävligt ut då. PM grejen är skickad och jag måste öva på vad jag ska säga. Jag ska tala om romer som alltid vart förföljda och folk har rent ut sagt vart förjävliga mot dem. Ska ha en politisk infallsvinkel. JÄVLA SAMHÄLLEN. Främlingsfientlighet är vad det är. Finns svenska romer också, vet ni hur de bor? I husvagnar!!!! och barnen går inte i skolan. De lever utanför det svenska samhället. Vilken jävla värld vi lever i.
Aja får inte bli mer hysterisk och stressad nu hehehhe. Ska plugga som ett djur denna veckan. DET BLIR!!!!!!!!

Åh till veckan blir det en riktig vinter jacka från team sportia, så jävla skön och varm. Ser lite fult ut att gå runt i en herrjacka.  Så ska bli riktigt dretskönt att köpa en jackeeeeee. Hinner inte skriva något mer nu, tiden bara flyger i väg och det har jag inte råd med.

+ jag måste bajsa också.

HAJ HAJ :D

+ Såg "This is england" UH VILKEN FILM. Haha höll på att äckla ihjäl mig :D

Femtonde November.

Nyss vart hos Jodit och fikat! 18 åringen! Hon och Bella hade gjort kladdkaka med maraboubitar i (FAN DET GODASTE JAG ÄTIT). Alltid trevligt att träffa mina bruttor. Igår var det party hos Elin, det bjöds på tacos, SÅ JÄVLA GÖTT. Jag frossade rejält. Vid tio kom min älskling till Borgströms! Åh han var så trött och söt som vanligt =)
Shit! Ni skulle sett Elins nya kök, snyggast! Sören och Ann hade renoverat allt själv, och det blev så grymt snyggt. Skulle ta kort men mobilen ville inte funka.
Funderar på att lägga mig framför tvn och bara chilla. Börjar bli hungrig. Snart kommer min älskling, han var vart och spelat in demo med sitt band (remorse is för the dead som förr hette postal) ska fråga han ifall han har lust att dela en pizza eller nåt. Vore sjukt gött.

Naw, min vovve vill leka med mig hela tiden! Har inte lust men gör det ändå. Min hund får inte styra mitt liv, mitt hjärta smälter när han ska sitta och titta på mig när jag äter, kan inte motstå att mata honom då. ILLA. Min bror blir alltid arg på mig då. Hatar att stänga dörrar när han står på andra sidan, han ser så ledsen ut då. HAN ÄR SÅ SÖT.
Han sket förut när vi var ute men jag hittade inte bajset i mörkret. Så det ligger där och stinker nu antar jag, sorry alla forgängare.

Fjortonde November.

Äntligen fredag! Det är min slogan for today. Nu är det håltimme i en timme och 40 min. Kul. Sen väntar KUH-lektionen. Föreläsning.
Nu MÅSTE jag plugga samhäll. Vill och orkar inte i helgen. Min dator kommer dö närsomhelst så det verkar ju rätt kört att plugga. Får invänta på lite energi och kraft så jag orkar resa mitt arsle från denna stol och plugga i kontakten. Juste! Har beställt min studentmössa nu. Det blev storlek 59 och lite snygga grejer på.
Efter skolan ska jag hem och ta ett långt bad och göra mig lite snögg innan det blir party hos Borgström. Kommer bli mycket kul. Där blir det tacos! Är så jävla sugen på lök, rödlök! Vet inte varför, MEN DET ÄR GÖTT. Nu är det inte långt kvar tills jag får träffa min älskling! =)
Nu har jag 25 minuter på mig att plugga lite innan datorn somnar.

HAJ

Trettonde November.

Hej
Nyss hemkommen efter långpromenad med Ellen! Gick superlångt så att mina höfter snart trillar sönder. Vi gick banne mig ut till hammar och runt om. Borde sätta mig och plugga. Åh, känns som jag har en miljard saker att göra. Samhäll MÅSTE jag plugga på på håltimmen imorgon. Ska skriva läxförhöret "provet" en dag tidigare eftersom jag inte kan vara med på onsdagens lektion. Samma dag ska jag ha ett muntligt anförande. Dagen innan, alltså måndagen ska jag redovisa min uppgift i digitalt skapande. Blä.

Imorgon blir det party med trevligt sällskap och på lördag blir det kaffe och tårta hos Jodit (HON FYLLER 18!). Mycket gott och mycket trevligt.
Funderade på att gå på mörmodagen på lördag, men får se ifall jag ens orkar gå upp sju. Vi får se.

Saknar min älski!

Tolfte November.

Idag var det nationellt prov. Som vanligt satt jag och funderade på vad jag skulle skriva och suddade i sista sekunden. Vet inte hur detta prov kommer gå. Hoppas på G. Just nu sitter jag och tinar upp köttfärs så jag kan göra lite chili con carne och lite ris. Måste sova efter det för jag är grymt trött. Kände mig sååå fräsh idag. Orkade inte duscha håret imorse så det blev en knut + slappa kläder. Snyggt. Det hade skett ett missförstånd igår hos opitkern. Så jag måste dit igen idag och göra en till synundersökning. Drygt. Det är en dryg dag imorgon också. Lång dag.
Men snart är det fredag och party! Blir skoj! Kan inte bärga mig, Ellen ska ge Elin en present som hon säkert kommer bli råglad över! =D
Nej nu ska jag se ifall det går att mosa köttet i pannan för det var rätt fruset. Är hungrig!




Elfte November.

Nu är jag i skolan. Efter skolan ska jag till optikern. Synen har skitit sig! Helt blind är jag snart.
Nu sitter vi och diskuterar om studentmössorna, vi ska prova dom på fredag! Tjohooooo! Då känns det som att det börjar närma sig (7 månader kvar).
NU SKA JAG GÅ TILL KLASSRUMMET OCH HA SVENSKA B.

Uppdaterar senare.

Tionde November - Fortfarande kväll.

Det här gå ju åt helvete? Sitter här och får ångest över nationella proven. Fattar ju seriöst ingenting? Eller jag fattar, men jag vet inte hur jag ska lägga upp muntliga anförandet! NÅGON MER SOM KÄNNER SOM JAG? Nåja, får sätta mig en gång till och försöka fatta. Måste!

Dagens ungdomar blir utbräna av skolan. Det är fan så.


Bust a move!

Tionde November - Kväll.

Jag lider! Känns som att skolan går skit! Är helt borta i huvudet! Vet inte vad jag ska plugga på för det känns som vi har miljarder saker att göra. KUH-prov. Samhälls läxförhör som känns som ett prov. PM, Nationella proven. Skriva en novell som ska vara inne nästa vecka? Läsa noveller och svara på frågor? Digitalt skapande. Vad mer?
Vore jävligt skönt med lite jullov, men det är långt ifrån än så länge.

Längtar tills helgen, då blir det party med tjejerna och sen kommer min älski hem! Sedan veckan därpå är det skola... skolan som stryper mig långsamt.

Just nu sitter jag och läser på lite samhäll. Men borde nog göra lite nationella, så jag fattar vad jag ska göra. Allt är bara flumm! Känns som min hjärna ligger i ett jävla stort vaccum.


Min vovve!

Tionde November.

Hej!
Vilken mulen dag. Regnig dag. Kändes motigt att gå upp idag. Hade gärna velat ligga kvar. Nu sitter jag här på digitalt skapande. Stamatis är sen som vanligt. Har bara en lektion idag, efter det ska jag in till stan för att köpa en tröja jag sett.
Fick mail från spanskaläraren, och det känns riktigt bra att få börja läsa spanska.
Imorgon ska jag till optikern, har en syn som en groda. Ser ingenting längre. Sist jag var och kollade synen var i juni 07. Ett tag sedan, inte konstigt att jag ser dåligt. Har väl synfel på -100000 på mina ögon.

Nu kom stamatis! Då börjar lektionen, 1 h och 20 min. Nice.

Nionde November.

Idag har lilla Frida vart ute och övningskört med mamma pappa och bror på karlstads gamla flygfält. Det var första gången jag kört bil. Fan det gick ju galant. Hade lite problem med koppling och så, fick ett par kärringstopp. Det gick jäääääättebra. Tingvalla trafikskola eller solsta trafikskola? Det är frågan.
Tidigare idag var vi ute i farmor och farfars sommarstuga. De var inte där eftersom de bor i Eskilstuna. Men vi lade spår i skogen åt vovven. Han var duktig ibland. Haha, sprang som en galning. Det var riktigt skönt att gå i skogen. Var längesen jag gjorde det.

Nu sitter jag här. Fick nyss sms av Stina som sa att vi inte har svenska imorgon, hur skönt är inte det? Sova ut blir. Startar igång morgondagen med en lång promenad. IFall jag inte sover bort den då.

Sötis är påväg til Bryssel nu. Kändes så ensamt att inte sova i hans famn inatt. Saknar han redan.

Imorgon ska jag köpa en liten paryoutfit till på fredag. För då blir det utgång med gänget! Blir skoj =)

Ännu en vecka och jag vill bara ha jullov. NuUuUuUuuUUuuuuUuuUuuUu.


Min vovve.


Farmor och farfars sommarstuga på Hovlanda.

Sjunde November.

Skrev just ett lång blogginlägg om gårkvällens politikdebatt mellan mig och Anders. Kom på massa orsaker varför vi inte ska ha ett blått Svergie. Men raderade, känner att jag är på ett myshumör ikväll. Inge mer diskussion på ett tag älskling? Någon annan dag? =)
Sitter i skolan. Vi har håltimme. Väntar på KUHNU-lektionen. He he he he. Det är tomt som valigt i klassen. Men men vad ska man göra åt det. Jag och niklas har vart övertrötta idag, lär bli värre och värre senare på sista lektionen! Hehhohohoho. Ska jag ta och köpa mig en litenliten chokladbit?

Juste! Köpte en konstig grej. Jag mamma och Johan var och storhandlade igår. Mamma köpte en "Go green"-produkt. Typ nyttig chokladdryck?!?!?! Smakade som tjock puckodryck. Dretgött! Kostar 10 spänn för 0.75 liter. Kanske dyrt i längden. Vill ha godis och vara tjock. NUuuuu.

Åh. De ska införa ett nytt betygssytem 2010 eller 2012. Man ska ha A,B,C,D,E,F. Kanske lite bra.. eller inte? vet inte. Då är det bra ifall man har vg+ så får man det i betyg. Kan man säga. Men det dåliga är att man kommer bli utbränd på att få bra betyg.
 
Ha en bra fredag hörrni!

Sjätte November.

Sitter här i skolan. Riktig stressdag, huvudvärksdag (8.15 - 17.00) Just nu har vi psykologi. Vi har fem minuters rast nu. Det verkar jätteintressant. Men jag är lite trött i huvudet. Niklas med. Vi satt och var degiga.
Naturkunskap hade vi imorse, skitkul! Vi hade en tävling och var indelade i lag. Mitt lag vann! Mohaha. Läraren var cool.
Behöver något att äta, håller på att svälta ihjäl. Något gott vore. Nu hinner jag inte skriva något mer, Börjar nu HAJ.

Femte November - ELINS DAG!

Nyss kommit hem från 18-åringen Elin. Vi åt tårta och mer tårta och snackade om gamla minnen. Mysigt. Allt ifrån dumheter man gjorde när man var liten till framtida saker. Jag skulle presentera det Elin och Jodit (och vi andra) ska göra den 24e november. Vi ska på sminkparty, eller vad det kallas. Det blir kul! Det var en mycket trevlig kväll och jag blev påmind om att jag har världens bästa vänner. Satt där och tänkte, fan vilken tur att jag har dessa människor! De är guld värda.

Idag har jag bytt induviduella val. Har bytt webbdesign till spanska steg ett. Känner att jag inte kommer klara webben. Rektorn satt brevid. Kändes som han skällde på mig. Men aja, det är mitt liv och jag ska fan göra det som känns rätt.
Nu blir det sängen och glo tv, sen sova. Imorgon 8.15 är det naturkunskap.

Här kommer lite bilder från 18åringens kväll.


Elin och hennes pojkvän Martin.


Här öppnas det presenter.


Ellen och Maria.


Bellaaaaaaa (DALA TJEJEN) :D


Ellen och Jodit högg in.


Födelsedagsbarnet och jag.

Femte November.

Idag i samhäll:
1. Fort. Representativ demokrati
2. Valet i USA
3. Egna studier 13.50

Hahahaha. Valet i USA. Ja jävlar.

Obama. Han vann. Bra.
Drömde en mardröm inatt, eller mardröm och mardröm, jag drömde om att Chris Crocker var på skolan och vi fick ögonkontakt. Han var med Niklas. Sedan skrämde dom upp mig så jag vaknade. Då satt jag på tvn och halvlyssnade på Obamas tal.

Idag fyller Elin 18 år. GRATTIS KÄRING =D Nu måste jag stänga locket och lyssma på läraren

Hej.

Fjärde November - Kvällen.

Fuck yeah.
Tittar på debatt nu. De pratar om Barack Obama och Mccain. De pratar om abortfrågan. En tjej som står vid Obamas sida heter Frida och hon sa att ifall Mccain skulle vinna så skulle aborten försvinna. Sarah Pahlin "Man ska välja livet" Alltså föda barnet. Konservativa helveten.

Ni klagar på att Bush (Konservativ) har styrt landet till det sämre, JA, men vad händer då när ännu en konservativ gubbe styr landet med en vice presedenten som avslår abort. Nu sa en tjej på Mccains sida att han är liberal? Liberal? Ehhhhhhhh. Frida i debatt sa nu "De kommer riva bort aborten." "KONSERVATIV" och jag Frida säger också konservativa aklsfgjöosifjöpes<fwekosf.
DE VILL HA FÖRÄNDRING. VÄLJ OBAMA DÅ.

Haha "pampiga socialistiska meningen" We want i change. Nej men var konservativ då. Moderatjävel på Lidingö.

Kan inte titta på debatt. Blir bara förbannad. Ska nog kolla lite till. Bara lite.





Fjärde November.

Idag var det hälsa och livsstil i skolan. 08.20 - 15.50. Gah. Men det var rätt intressant. Sista lektionen, var om typ abort och sånt. Fick så jävla ont i magen när barnmorskan sa att man kunde ta en tablett via munnen och tabletter i underlivet och sedan ska man blöda ut ungen, usch! Läskigt. Hon bara "Massa levrat blod och klumpar kommer ut". Uh. Tänk att sitta på sjukhuset och blöda rikliga mängder, klumpar. Klumpar. Klumpar. Usch!
Just nu sitter jag och tittar på bolimompa, inväntar såklart nyheterna så att jag får se hur det går i presidentvalet.

Imorgon fyller Elin Borgström 18 år. Blir att gratta henne! Det blir cheesecake, kakor och bullar! Sedan nästa vecka blir det utgång.

Tjo.

Tredje November - NATTINUFFSAN.

Jag har kommit in i en ABBAperiod. Lay your love om me. Gah vilken bra låt. Alla låtar är bra, finns ingen dålig. Mamma mia versionen är asbraaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Åh nej,
nu började Kobra. Det är så bra. Jag som skulle sova tidigt idag. FAN. Det är om presidentvalet i USA. Jag vill se!
Fast samtidigt blir jag ska jävla debattsugen, jag måste ha någon att argumentera med om politik. Blir galen på hur vissa politiskt aktiva tänker.
Har besämt mig att ansluta till en nördgrupp. Ni läste rätt. Jag ska bli en nörd. Funderar på att gå med i en filosofikurs eller grupp som snackar om politikfilosofi och livsfilosofi. Då har man någon att diskutera med. Läskigt. Spännande.
Nörd jag är.

Finns det någon ytterfrihet i USA? JA? Men varför bojkottade George W Bush Dixie Chicks? Snacka om att få yttra sig. Inte! Alla har väl rätt och säga vad som helst om presidenten? Han borde inte bry sig. Haha han känner sig hotat.

NU FÅR JAG INTE KOLLA MED PÅ KOBRA. MÅSTE SOVA.

Låt innan jag somnar. Lyssna vilken beat!

ABBA - Lay all your love at me

Tredje November - Fortfarande kväll.

Hahahahaha fyfan. Fredrik Reinfeldt uttalar sig "Obama är moderat". Säger ju det! Sverige vill bli som USA. Skulle inte förvåna mig ifall Reinfeldt försöker utveckla ett mer "amerikansk" samhälle. Det som irriterar mig är att moderaterna står för PRIVATISERING. USCH. Vem fan vill få samma sjukvård som usa? Betala flera tusen för att operera sig eller vad som helst hos en jävla privatläkare som vill tjäna mer än vad han utför. USCH. Visst är har vi ett privatiserat samhälle, men tänk ifall vården skulle privatiseras? Då hade jag flyttat till England eller Frankrike. Där betalar man framtida läkarbesök genom skatten! HELT GRATIS ÄR DET. Visst vi betalar också vården genom skatt. Men vi får ge en liten avgift på hundra kronor. Alla säger att moderatern är bra, men jag vet inte jag. Rikare blir rikare och fattigare blir fattigare. Iallafall artikeln handlar om att Sverige och USA har samma skattepolitik. HA! Skatt, sluta ge skatt åt staten så att privata läkare kan starta eget och höja priset för mediciner ect????? DETTA ÄR JÄVLA SKIT ALLTSÅ. Jajajaj jag vet vad ni tänker, KÄFTEN tänker ni. Hahaha, jag vet, jag ska sluta skriva om denna skit.

Halv nio ska jag se ett tv program om muslimska kvinnor som bor i sverige och får träffa Mona Salin.

TJA

Tredje November. - Kväll

Ska kanske få låna en balklänning av en tjej som heter Emelie. Mammas jobbarkompis dotter. Mamma skickade bilderna till mig. Hon sa att det var en limegrön klänning... jag tänkte "Limegrön?" "Limegrön?" Jävla limegrön. Jävla limegrön-hälsning. Men jag kollade på klänningen, den var väl söt. Får se, vill egentligen ha en kort klänning, eller den jag hade i nian och sy om. Får fundera på detta.
http://xdr.se/Emelie/    - Först är det hennes studentklänning, ifall man klickar vidare så kommer balklänningen.
Vad tycker herrskapet?

Får fundera på detta. Vill ha min balklänning jag hade i nian. Uppsydd.
Det skadar ju inte att prova den gröna.

Tänkte sy upp nians klänning lite kortare och mer figursformad. Sedan måste man ju kolla på studentklänning!

Tredje November.

James Hetfield. En snäll nallebjörn. Min uppfattning om honom. Förut så trodde jag han var en kille som var en otrevlig typ. En otrevlig typ som juffsade runt och bara var aggressiv. Efter Metallicadokumentären så blev jag helt gosig, han var gosig. Tog hand om sin familj, sina barn som han älskar högt. Han är också väldigt djup, den killen skulle man vilja snacka med. Men Lars Ulrich var fortfarande.... jag vet inte. Han är kaxig på något sätt. Men han verkar väl snäll på sitt sätt. Hans beteende är irriterande. Men jag antar väl bara att han vill det bästa för sitt band.


I mars blir det Metallica med älskling. Hoppas jag inte mosas sönder!
Gah kan inte sluta tänka på James. En tuff kille, men på insidan ödmjuk och mjukis.

Här kommer en låt Metallica - Unforgiven III. Lyssna.


Andra November - Sleepaway camp.

Hahahahahhahhahahahah.
Jag och Anders såg Return to sleepaway camp. Vi höll på att skratta ihjäl oss. Tjockisen i denna film är så jävla rolig, men det är synd om han för han är mobbad av alla, tillockmed lärarna. Detta är en skräckfilm, men jag tyckte det fan var komedi =D

Andra November - Kvällen.

Något bra på tv? Orkar verkligen inte plugga, vad är det med mig? Det som ska göras är, webbdesign, jag suger. Margareta får hjälpa mig. Detta går ju inte.
Ska få mycket gjort denna veckan och framåt, ska lägga mig tidigt varje kväll så jag är alert och jävligt pigg!
Nyss klippte jag mig, KORT! Det är faktiskt ganska kort, så nu är mitt hår jämnlångt. Håret känns tjockt och det känns fräsht.
Känner menssymptomen komma, huvudvärk och ont i magen. GÖTT, inte. Finnarna kommer också och irriterar mig.

Har haft en underbar vecka med älskling. Han får en verkligen att skratta =) Han gör mig lycklig. I går kväll var det verkligen mysigt!


HEJ.

Andra November.

Någon som har sett nya schemat? RÅJOBBIG. Kolla in torsdagen alltså. Får panik. 8.15 - 17.00 LITE FÖR LÅNG DAG? typ nio timmar MED en håltimme. Sedan är det KUH NU OCH KUH I på samma dag. En fredag. Surt! Långa dagar är det också, det finns ingen dag man slutar innan tre. Förutom fredagen.
Klassen kommer bli värre än någonsin att skolka. Vad tror dom engentligen. Gah.
Det är bara att bita ihop.


Första November.

November. Mysmånad. Promenad. Kallt. Jul närmar sig.
Jävligt sugen på en bra film eller varför inte julafton.
Sugen på naturkunskap efter lovet.
Nörda.
Leka.
Röra på mig blir varje dag. Skönt.

Nu närmar sig Elins födelsedag. 18 år blir den söt tösa. Blir att fira henne! Ordentligt! Funderar fortfarande vad jag ska köpa till henne i födelsedagpresent. Har några idéer. Det ska vara något mycket jävligt bra, till elin som är jävligt bra =)
Det blir party för hela slanten. Sedan i slutet av November har vi tjejer planerat en hemlis för henne. Kul kul!

Lovet är snart slut. Längtar fan mig till skolan, naturkunskap, naturkunskap,naturkunskap!

Fan vad ont i magen jag har då. Bajsnödig.

Bäst att skita i detta.

Just det. Har fått låna Gides bas nu! Ska öva i smyg så jag blir råbra. Har kunnat spela bas men skillsen är borta. Ellen ifall du läser detta, varför jammar vi inte längre? Vi får komma igång med det igen, så blir vi ett kick ass bra band. Men som sagt, nu ska jag bajsa. Har ätit något konstigt.


Frida här.

Trettioförsta Oktober.

Igår umgicks jag med Stina Tobbe och Anders. Vi var vuxna. Lagade fläskfilé med klyftpotatis. Stina gjorde mäktiga marshmallowoboy. Smarrigt. Vi var vuxna den kvällen.
Idag var jag en sväng på stan, köpte en goströja.
Idag är det helloween.
Jag är trött ska gosa med Anders nu.
Nattinuffsan.

RSS 2.0